Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Κιλκίς και Παιονίας, ευχαριστεί θερμά...

Ανακοίνωση Συλλόγου Καρκινοπαθών Κιλκίς και Παιονίας
- Ευχαριστούμε το ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ, τον ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΪΣΙΔΗ, αντιπρόσωπο της NISSAN στο Κιλκίς και τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΑΝΙΔΑ, ιδιοκτήτη τής εταιρίας SANIDAS στη Γουμένισσα για την οικονομική ενίσχυσή τους προς το σύλλογό μας.


- Ευχαριστούμε θερμά την κυρία Ανθούλα Ναούμη για την οικονομική της ενίσχυση προς τον σύλλογό μας αλλά και τις πολύτιμες συμβουλές της οι οποίες μάς στηρίζουν ηθικά ώστε να συνεχίσουμε το έργο μας.

- Ευχαριστούμε όλους τους ανώνυμους φίλους του Συλλόγου μας που κατά την διάρκεια των ημερών της καραντίνας μάς βοήθησαν προκειμένου να εξυπηρετηθούν καρκινοπαθείς όσον αφορά στις θεραπείες τους, στα διαδικαστικά θέματα σχετικά με την πάθησή τους και όχι μόνον. Ήμαστε ευγνώμονες προς όλους εσάς που παρόλες τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που βιώνατε, με πολύ προθυμία ανταποκριθήκατε στα αιτήματά μας.

Έχοντας δίπλα μας τέτοιους φίλους, εμείς σας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε το έργο του Συλλόγου μας, που μεταξύ άλλων είναι και η αλληλοβοήθεια - αλληλοϋποστήριξη των μελών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.