Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 15 Μαΐου 2020

Ξεκίνησε το έργο ύδρευσης του Άσπρου Παιονίας

Δελτίο τύπου Παιονίας
Εγκαταστάθηκε ο εργολάβος του έργου «Δίκτυο ύδρευσης από τον οικισμό του Λιμνοτόπου μέχρι τον οικισμό του Άσπρου». Το συμφωνητικό ανάθεσης έργου υπεγράφη στις 27 Απριλίου 2020 στο δημαρχείο του Πολυκάστρου μεταξύ του δημάρχου Παιονίας Κώστα Σιωνίδη, του προέδρου της ΔΕΥΑΠ Χρήστου Καραθόδωρου και της αναδόχου του έργου Δήμητρας Κικίρη και ήδη ξεκίνησε η υλοποίηση.

Με το έργο αυτό λύνεται οριστικά το χρόνιο πρόβλημα της υδροδότησης του Άσπρου καθότι το δίκτυο του χωριού συνδέεται με το δίκτυο του Πολυκάστρου και του Λιμνοτόπου.

Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του Μαΐου και η επιδίωξη της διοίκησης της ΔΕΥΑΠ είναι να συνδεθεί και να λειτουργήσει το νέο δίκτυο από τον Ιούνιο, ώστε να μην υπάρξει  πρόβλημα με την ποιότητα του νερού τους καλοκαιρινούς μήνες.

Η εξέλιξη ικανοποιεί ιδιαίτερα την διοίκηση και τον δήμαρχο Κώστα Σιωνίδη ο οποίος μάλιστα δεσμεύτηκε για την έγκαιρη υλοποίηση του έργου, στην συνάντηση που είχε με τους κατοίκους του Άσπρου στις 2 Δεκεμβρίου 2019.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.