Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

Προσφορά υγειονομικού υλικού από την οικογένεια Πέτρου Παρτάλη, στο Δήμο Παιονίας

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Την Πέμπτη 2 Απριλίου ο κ. Πέτρος Παρτάλης συνοδευόμενος από τον υιό του Γιώργο παρέδωσαν, στον Δήμαρχο Παιονίας Κώστα Σιωνίδη και στον Αντιδήμαρχο Ευρωπού Ηλία Αριζάνη, 400 βαμβακερές επαναχρησιμοποιούμενες μάσκες προσώπου τις οποίες κατασκεύασαν με δικές του πρώτες ύλες.
Προσφορά υγειονομικού υλικού από την οικογένεια Πέτρου Παρτάλη, στο Δήμο Παιονίας
Εξήντα από αυτές προορίζονται για την Πυροσβεστική Υπηρεσία Γουμένισσας ενώ οι υπόλοιπες θα εξυπηρετήσουν ανάγκες των υπαλλήλων του Δήμου.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε την οικογένεια σημειώνοντας , ότι με τις πρωτοβουλίες αυτές ενδυναμώνεται το κάλεσμα εθελοντισμού που έχει απευθύνει ο Δήμος στους επαγγελματίες και ιδιώτες που μπορούν και θέλουν να προσφέρουν, στην κοινή μεγάλη προσπάθεια αντιμετώπισης της υγειονομικής και ταυτόχρονα οικονομικής κρίσης που δημιουργεί η πανδημία του κορωνοϊού.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.