Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

Η Δημοτική Παράταξη Κιλκίς "Συμμετέχω", στην Ομάδα Αλληλεγγύης

Ανακοίνωση Δημοτικής Παράταξης Κιλκίς "Συμμετέχω"
Αγαπητοί μας συμπολίτες,
Τις τελευταίες ημέρες μια φράση αντηχεί διαρκώς στα αυτιά μας: «Μένουμε σπίτι». Αυτό πρέπει να κάνουμε για να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας, τους ηλικιωμένους και τις ευπαθείς ομάδες από την εξάπλωση της πανδημίας του κορονοϊού.

Μένουμε σπίτι όμως δε σημαίνει μένουμε μόνοι. Ούτε μόνοι – ούτε αδρανείς. Αυτές τις στιγμές υπάρχουν πολλοί συντοπίτες μας, που αντιμετωπίζουν ιδιαίτερες δυσκολίες απέναντι στη μεγάλη αυτή υγειονομική κρίση και τις ανάγκες που δημιουργεί. Οι άνθρωποι αυτοί δεν πρέπει να μείνουν αλλά ούτε και να νιώθουν μόνοι. 

Η Δημοτική Παράταξη «Συμμετέχω» δημιουργεί ομάδα αλληλεγγύης, ακριβώς για να βοηθήσει αυτούς τους συμπολίτες μας που το έχουν μεγάλη ανάγκη. Δηλώνουμε πρόθυμοι να βοηθήσουμε με όποιον τρόπο μας ζητηθεί και στο βαθμό που μπορούμε να ανταποκριθούμε, που σκοπό έχει να προστατέψει τις ευπαθείς ομάδες ώστε να μείνουν σπίτι τους ασφαλείς, να αποφορτιστούν από τα βάρη της καθημερινότητας και να αποφύγουν τις δημόσιες εξόδους που μπορεί να βάλουν τη ζωή τους σε περιπέτειες. 

Δηλώνουμε πρόθυμοι να βοηθήσουμε τους ανθρώπους αυτούς σε θέματα της καθημερινότητάς τους, στο νοικοκυριό, στα ψώνια, στην ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη ή όπου αλλού χρειαστεί.

Είναι αυτονόητο ότι είμαστε στην διάθεση και του Δήμου Κιλκίς μέσα από την «Γραμμή Υποστήριξης και Αλληλεγγύης» την οποία έχει δημιουργήσει.

Σε αυτήν την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς και κανείς δεν πρέπει να μείνει μόνος και αβοήθητος. Η Αλληλεγγύη θα μας βγάλει και από αυτή την κρίση, γιατί η Αλληλεγγύη δεν μπαίνει σε καραντίνα!

Δημιουργούμε λοιπόν μία κατ’ αρχήν συντονιστική επιτροπή, η οποία θα αναλάβει να συντονίσει την όλη προσπάθεια.

Στους αριθμούς τηλεφώνου που σας κοινοποιούμε παρακάτω, μπορεί να δηλώσει την διαθεσιμότητά του ο οποιοσδήποτε για την διεύρυνση της ομάδας αλληλεγγύης ή να ζητήσει την όποια βοήθεια για το πρόβλημα που τον απασχολεί. Περισσότερες λεπτομέρειες και στην σελίδα FACEBOOK του «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ».

Σας καλούμε να δηλώσετε την διαθεσιμότητά σας ως αλληλέγγυοι για να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας στο βαθμό που μπορείτε.

Επίσης καλούμε όσους πραγματικά δυσκολεύονται στην καθημερινότητά τους και δεν έχουν κάποιον να τους βοηθήσει, να τηλεφωνήσουν στα παρακάτω τηλ:

Αγαθόπουλος Δημήτριος 6974828328
Αραμπατζής Δημήτριος 6972270642
Πάγκου Αναστασία 6974551010
Μακρίδης Μπάμπης 6944152183
Παντελιάδου Χριστίνα 6944606398
Σεϊτανιώτης Αλέξης 6976801996
Ασλανίδης Δημήτριος 6972330143
Αναστασιάδου Λένα 6944833715
Κεσίδου Χρύσα 6989361688
Κωφίδου Βιολέτα 6978169186

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.