Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 21 Απριλίου 2020

(Παρατάσεις αιτήσεων) Επιμορφωτική Κιλκίς: Εκπαιδευτικό επίδομα 600 ευρώ για ελεύθερους επαγγελματίες επιστήμονες

Ανακοίνωση Επιμορφωτικής Κιλκίς – ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Επιταγή κατάρτισης (voucher), μέσω ασύγχρονης τηλεκατάρτισης 100 ωρών (παρακολούθηση ηλεκτρονικά, από χώρο και σε χρόνο επιλογής σας).
Δικαίωμα έχουν όλοι οι επιστήμονες-ελεύθεροι επαγγελματίες που εντάσσονται στους έξι βασικούς κλάδους, σύμφωνα με τον κύριο ΚΑΔ τους 

Για αίτηση - δικαιολογητικά πατήστε ΕΔΩ 

- δικηγόροι, ελεύθεροι επαγγελματίες ή με έμμισθη εντολή, καθώς και οι ασκούμενοι δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, δικαστικοί επιμελητές

- μηχανικοί όλων των ειδικοτήτων

- οικονομολόγοι/λογιστές ανεξαρτήτως τάξεως

- εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων

- ιατροί όλων των ειδικοτήτων

- ερευνητές ανεξαρτήτως ερευνητικού κλάδου

Αιτήσεις: ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ

- έως 22 Απριλίου όταν την υποβάλλεις ο ίδιος/α

- έως 25 Απριλίου όταν εξουσιοδοτείς τον πάροχο (ΚΕΚ)

Επιλέγετε και παρακολουθείτε 1 από 10 εξειδικευμένους πιστοποιημένους θεματικούς κύκλους (έναρξη κατάρτισης το αργότερο 25/4 και λήξη το αργότερο 31/5).

Το Εκπαιδευτικό Επίδομα των 600€ είναι αφορολόγητο, ακατάσχετο και μη συμψηφιστέο, απολύτως καθαρό χωρίς παρακρατήσεις ή επιβαρύνσεις και θα δοθεί σε δύο δόσεις 1η) προκαταβολή τετρακοσίων ευρώ (400€) μετά την ενεργοποίηση της επιταγής κατάρτισης και 2η) υπόλοιπο εκπαιδευτικού επιδόματος διακοσίων ευρώ (200€) με την ολοκλήρωση του προγράμματος.

Με την ολοκλήρωση, έχετε τη δυνατότητα προαιρετικής πιστοποίησης.

Η συμμετοχή στις εξετάσεις πιστοποίησης δεν αποτελεί προϋπόθεση για την καταβολή της δεύτερης δόσης. Η όλη διαδικασία πιστοποίησης είναι δωρεάν (καλύπτεται από την επιταγή κατάρτισης).

Το πρόγραμμα σας δίνει τη δυνατότητα είτε να κάνετε μόνος/η την αίτησή σας (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Α) είτε να εξουσιοδοτήσετε τον πάροχο κατάρτισης που θα επιλέξετε, να υποβάλλει την αίτηση (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Β), για εσάς μέσω τυποποιημένης εξουσιοδότησης.

Η ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ αναλαμβάνει να υποβάλλει την αίτησή σας (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Β) και εν συνεχεία να ενεργοποιήσει την επιταγή σας σύμφωνα με τις επιλογές σας, με την εξής διαδικασία:

Μας αποστέλλετε (κατά προτίμηση σκαναρισμένα, αν αυτό δεν είναι εύκολο σε φωτογραφία, και στην έσχατη περίπτωση σε φωτοτυπίες σε φάκελο) τα παρακάτω:

α) Την Αίτηση συμπληρωμένη σε όλα τα πεδία (στην αίτηση πρέπει να επιλέξετε 3 αντικείμενα κατάρτισης κατά σειρά προτίμησης, όπου το 1ο θα συμπίπτει με αυτό που θα αναγράψετε στην εξουσιοδότηση)

β) εκτύπωση από το TAXIS NET, στην οποία αποτυπώνεται ο ενεργός ΚΑΔ, κύριας επιχειρηματικής δραστηριότητας, ο οποίος εμπίπτει στους επιλέξιμους ΚΑΔ της παρούσας Πρόσκλησης

γ) εκτύπωση από e-banking/φωτοτυπία βιβλιαρίου, στην οποία αποτυπώνεται το ΙΒΑΝ του τραπεζικού λογαριασμού και το ονοματεπώνυμό σας ως πρώτου Δικαιούχου του Λογαριασμού

δ) αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας (2 όψεις) ή διαβατηρίου

ε) την προβλεπόμενη Εξουσιοδότηση όπου συμπληρώνετε ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ στο όνομα του Παρόχου Κατάρτισης ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ, στο ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ την 1η σας προτίμηση, εν συνεχεία Τόπο/Ημερομηνία, Ονοματεπώνυμο και Υπογραφή/Σφραγίδα

Μέθοδοι Αποστολής:

Ε-μαιλ: 
epimorfotiki@epimorfotiki.grinfo@epimorfotiki.gr

Ιστοσελίδα: 
www.epimorfotiki.gr

Βρείτε στην ιστοσελίδα μας
Αίτηση
Εξουσιοδότηση
Αρχείο με τους επιλέξιμους κωδικούς ΚΑΔ
Αρχείο με τα Αντικείμενα Τηλεκατάρτισης

Σε περίπτωση που επιλέξετε να υποβάλετε ο ίδιος την αίτησή σας, παραμένουμε στη διάθεσή σας να σας βοηθήσουμε σε ό,τι χρειασθείτε. Και στην περίπτωση αυτή βέβαια, η ενεργοποίηση της επιταγής γίνεται πάλι από τον πάροχο κατάρτισης.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση.

Πληροφορίες: Κιλκίς, Δοϊράνης 56 –Τ. 2341028705, 2341029690, 6973733161

Πολύκαστρο, Εθν. Αμύνης 37 –Τ. 2343097340, 6937297296



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.