Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 21 Απριλίου 2020

Δήμος Παιονίας: Στέλιο Γκαϊτατζή, σ' ευχαριστούμε για την περιβαλλοντική προσφορά σου

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Η διοίκηση του δήμου Παιονίας ευχαριστεί τον τοπικό σύμβουλο Πολυκάστρου κ. Στέλιο Γκαϊτατζή για την πρωτοβουλία που ανέλαβε για τον καθαρισμό σημείων πρασίνου της πόλης του Πολυκάστρου με δική του δαπάνη.

Η προσφορά του κ. Γκαϊτατζή συνέπεσε με μια περίοδο κατά την οποία οι ανάγκες της υπηρεσίας πρασίνου του δήμου είναι τεράστιες και το διαθέσιμο προσωπικό ελάχιστο και ανεπαρκές για να καλύψει τις συνολικές ανάγκες του δήμου.

Όπως έχει δημοσιοποιηθεί στον τύπο, οι διαδικασίες του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας 8 μηνών, μέσω του οποίου ο δήμος Παιονίας πρόκειται να ενισχυθεί με 13 εργάτες πρασίνου, ξεκινούν στις 27 Απριλίου και η καθυστέρηση της εφαρμογής του προγράμματος έχει άμεσο αντίκτυπο στις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους δημότες.

Το τελευταίο διάστημα ο δήμος Παιονίας γίνεται δέκτης διαφόρων πρωτοβουλιών και εθελοντικών δράσεων που φωτίζουν και ανεβάζουν τον δείκτη κοινωνικής ευαισθησίας των κατοίκων. Στην ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου, του κοινωνικού φαρμακείου, των δομών με μέσα και υγειονομικό υλικό έρχεται τώρα να προστεθεί και η φροντίδα σημείων πρασίνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.