Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη 15/4/2020, 5:15 μ.μ.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας εξιχνιάσθηκε άμεσα ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης γυναίκας 
Οι συντονισμένες έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, οδήγησαν στην άμεση εξιχνίαση ληστείας που έγινε προχθές (13 Απριλίου 2020) σε βάρος ηλικιωμένης γυναίκας στην Ημαθία. 

Για την υπόθεση συνελήφθησαν χθες (14 Απριλίου 2020) στην Ημαθία δύο άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, το ένα άτομο πλησίασε την γυναίκα προσποιούμενος τον αστυνομικό και αφαίρεσε αιφνιδιαστικά από την κατοχή της μία τσάντα που έφερε και περιείχε το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ και διάφορα έγγραφα. Στη συνέχεια διέφυγε με όχημα στο οποίο τον ανέμενε ο συνεργός του.

Σε έρευνα των αστυνομικών στην οικία του ενός, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, το οποίο αποδόθηκε στην παθούσα. Επίσης εντοπίσθηκε και κατασχέθηκε το όχημα που χρησιμοποίησαν.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη χθες (14 Απριλίου 2020) το απόγευμα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών ένας άνδρας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 7 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.