Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

"Σας ευχαριστώ πολύ και δε θα σας ξεχάσω ποτέ, εκεί στο Νοσοκομείο Κιλκίς"

Υπογράφει ο Θωμάς Κατσαντάς
Αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω εκ βάθους καρδίας και να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια, την απέραντη και απόλυτη ευγνωμοσύνη και το τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ μου στον Διευθυντή, στους γιατρούς, στους ειδικευόμενους, στην Προϊσταμένη καθώς και όλο το νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό της Μαιευτικής/Γυναικολογικής Κλινικής του Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς, στο οποίο γέννησε επιτυχώς η κόρη μου.


Αξίζει να αναφερθεί ότι στις δύσκολες και αντίξοες συνθήκες που σήμερα βιώνουμε και στα γενικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει το εθνικό μας σύστημα υγείας, γνώρισα ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που εξακολουθούν με κάθε δυνατό τρόπο και μέσο να επιτελούν ΑΡΤΙΑ το λειτούργημά τους, δίνοντας καθημερινά την ελπίδα στον συνάνθρωπο. 


ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που θαύμασα και δεν θα τους ξεχάσω γιατί ΝΑΙ υπάρχουν και είναι εδώ στη μικρή τοπική μας κοινωνία, μέσα στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς. Ο άψογος επαγγελματισμός, η υπομονή, η επιμέλεια και η ευγένεια όλου του Ιατρικού, Νοσηλευτικού και βοηθητικού προσωπικού της Κλινικής απέφερε το καλύτερο επιθυμητό αποτέλεσμα σε όλους εμάς.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.