Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

Δωρεά υγειονομικού υλικού από το Δήμο Κιλκίς προς στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Δήμου Κιλκίς
Μεγάλη ποσότητα υγειονομικού υλικού διέθεσε στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς και στο Κέντρο Υγείας Δροσάτου η Δημοτική Αρχή ενισχύοντας τον εξοπλισμό των υγειονομικών μονάδων σε μέσα ατομικής προστασίας. 


Πολυμελής αντιπροσωπεία με επικεφαλής το Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη επισκέφθηκε σήμερα το Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς Γιάννη Ανδρίτσο και του παρέδωσε την υγειονομική βοήθεια.

Οι δεσμοί Δήμου και πολιτών με το Νοσοκομείο τους είναι στενοί και συναισθηματικά φορτισμένοι. Αυτονόητα δε θα μπορούσαμε να μείνουμε μακριά από τη μεγάλη υγειονομική περιπέτεια που αντιμετωπίζει με θάρρος ο διοικητικός και επιστημονικός μηχανισμός του ως αξιόμαχος κρίκος του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Η συνεισφορά μας είναι πράξη αλληλεγγύης και ηθικής υποστήριξης στους εργαζομένους, στους γιατρούς και νοσηλευτές που συνεχίζουν ακατάβλητα τον αγώνα για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας’’ δήλωσε ο Δήμαρχος Κιλκίς και προσέθεσε: Χαίρομαι που ενέργειες όπως η δική μας βρίσκουν μιμητές διδάσκοντας σε όλους μας ότι η ανθρωπιά είναι ίσως το πραγματικό αντίδοτο του Covid – 19.

Από την πλευρά του ο κ. Ανδρίτσος ευχαρίστησε τη δημοτική αντιπροσωπεία για τη σημαντική συμβολή της στον υγειονομικό εφοδιασμό του προσωπικού του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Για την κάλυψη των υγειονομικών απαιτήσεων του Νοσοκομείου προσφέρθηκαν απλές χειρουργικές μάσκες, μάσκες με ασπίδα, προστατευτικά γυαλιά ευρέως πεδίου και αντιθαμβωτικά, ποδονάρια, γάντια και αντισηπτικά υγρά.

Μια δεύτερη δημοτική αποστολή παρέδωσε στη Διοίκηση του Κέντρου Υγείας Δροσάτου ανάλογο υγειονομικό υλικό.

Η υγειονομική χορηγία στο Γενικό Νοσοκομείο είναι το αποτέλεσμα πρωτοβουλίας για τη συγκέντρωση οικονομικής βοήθειας που ανέλαβε στις αρχές Απριλίου η πλειοψηφήσασα δημοτική παράταξη "Κιλκίς Μπροστά". Στο κάλεσμά της ανταποκρίθηκαν οι δημοτικοί συνδυασμοί "Ενωτική Δύναμη Κιλκίς" και "Όλοι Μαζί Μπορούμε" εκπρόσωποι των οποίων συμμετείχαν στην τελετή παράδοσης του υγειονομικού υλικού στο Νοσοκομείο Κιλκίς και μεμονωμένοι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι. 


Στην τελετή ήταν παρόντες και ο Πρόεδρος της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Αναστάσιος Καρανικόλας, η Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Σοφία Καπαλτσίδου και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κιλκίς Αθανάσιος Καριοφύλλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.