Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

Πρόταση με νόημα και ουσία του δικού μας Γιώργου Φραγγίδη


Μπορεί να το είπε πρώτος ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά ο δικός μας βουλευτής Γιώργος Φραγγίδης ήταν εκείνος που το σκέφτηκε πρώτος. Μιλάμε φυσικά για την πρόταση της περικοπής των μισθών των βουλευτών, προκειμένου τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν να διατεθούν για τις ανάγκες του συστήματος του ΕΣΥ στον καιρό της πανδημίας.

Η ιδέα του, όπως αναφέρεται στην εφημερίδα «το Βήμα» Η κίνηση Μητσοτάκη που πρόλαβε το ΚΙΝΑΛ, έπεσε σε μια τηλεδιάσκεψη που είχε ο Γιώργος με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά την περασμένη Παρασκευή και υιοθετήθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.