Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

Αξιέπαινη προσφορά της Κιλκισιώτικης εταιρίας «Βιολιτζής-Καραπαναγιώτιδης» - ΒιοΚαρ plus ΕΠΕ

Σε μια αξιέπαινη κίνηση προχώρησε η εταιρεία «Βιολιτζής-Καραπαναγιώτιδης» Βιο-Καρ plus ΕΠΕ, μετά από την σχετική πρωτοβουλία της Τoyota Hellas να στηρίξει τo «Μένουμε Σπίτι» και το μεγάλο έργο της ΚΕΔΕ και του κοινωνικού προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».

Ειδικότερα, η κιλκισιώτικη αντιπροσωπεία αυτοκινήτων παρείχε ένα Τoyota Corolla Hybrid στην υπηρεσία του Δήμου Παιονίας, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες της περιοχής ευθύνης της, την περίοδο της πανδημίας του κορωνοϊού.

Οι διαχειριστές της εταιρείας Βασίλης Καραπαναγιωτίδης και Κώστας Βιολιτζής, παρέδωσαν το αυτοκίνητο στο Δήμαρχο Παιονίας Κώστα Σιωνίδη, τη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020.

Ο Δήμος Παιονίας, σε ανακοίνωσή του, χαρακτήρισε την κίνηση αυτή «εξαιρετικό παράδειγμα κοινωνικής ευαισθησίας και εταιρικής ευθύνης» και ευχαρίστησε την επιχείρηση «για την προσφορά, που αποκτά ιδιαίτερη αξία γιατί αφορά την δημόσια υγεία και την φροντίδα της τρίτης ηλικίας εν μέσω των πρωτόγνωρων συνθηκών που έχει προκαλέσει η πανδημία».

Συγχαρητήριο από ΝΟΔΕ
Συγχαρητήρια απευθύνει στους ιδιοκτήτες της εταιρείας αυτοκινήτων και η ΝΟΔΕ Κιλκίς.

Σε ανακοίνωση που υπογράφει ο Πρόεδρός της, αναφέρονται τα εξής: «Η πράξη αυτή αποτελεί παράδειγμα προς μίμησιν στις πολύ δύσκολες στιγμές που δοκιμάζεται η χώρα αλλά και ο πλανήτης ολόκληρος από την πανδημία του κορωνοϊού και θεάρεστη χειρονομία μιας εταιρείας η οποία θέλει πρωτίστως να σέβεται τον εαυτό της.

Παράδειγμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης από το οποίο καλούνται να διδαχθούν πολλοί επαγγελματίες διαφόρων ειδικοτήτων, καθώς επίσης και μεγάλες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τόπο μας, αλλά και στην Πατρίδα μας γενικότερα.

Συγχαρητήρια ας μας επιτραπεί να σημειώσουμε αξίζουν προσωπικώς και στον εκ των ιδιοκτητών της εταιρείας κ. Κωνσταντίνο Βιολιτζή ο οποίος τίμησε την παράταξη μας ως τέως Πρόεδρος της νομαρχιακής μας οργάνωσης στο πρόσφατο παρελθόν και συνεχίζει να την τιμά ως ενεργό Μέλος και δραστήριο στέλεχος της στις μέρες μας.

Με την βεβαιότητα ότι η εταιρεία ΒΙΟΛΙΤΖΗΣ – ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ Ε.Π.Ε. θα συνεχίσει να 
πράττει και να προσφέρει με την ίδια ευαισθησία, όπως στην περίπτωση του Δήμου Παιονίας, και σε ανάλογες στο μέλλον περιπτώσεις φορέων, υπηρεσιών και δομών της Πολιτείας, συγχαίρουμε τους ιδιοκτήτες της και ευχόμαστε κάθε καλό για τους ίδιους και τους εργαζομένους της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.