Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

"Σκεφτόμαστε πολύ, ζυγίζουμε και πράττουμε ανάλογα"


Υπογράφει ο Θεόφιλος Τιρεκίδης
Τομεάρχης Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ΝΟΔΕ Κιλκίς 
Είναι πρωτόγνωρες οι εποχές στις οποίες ζούμε. Η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, με την εμφάνιση της πανδημίας του κορωνοϊού, η οποία πλήττει αυτή τη στιγμή όλη την ανθρωπότητα, είναι κάτι το οποίο ο ανθρώπινος νους, δεν φανταζόταν. 

Οι μελλοντικές γενιές θα την αντιλαμβάνονται ως μια πολύ ιδιαίτερη στροφή της ελληνικής ιστορίας. Στην πλειονότητα της κοινωνίας, ο πανικός δεν έχει εκτοξευτεί, ο φόβος εκφράζεται σε λογικά επίπεδα, αρκεί η ψυχραιμία να μην μετατραπεί σε ανευθυνότητα.

Στην προσπάθεια μείωσης του κινδύνου εξάπλωσης του 
κορωνοϊού, οι γιατροί επιτελούν το σπουδαίο έργο να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα θέτοντας σε κίνδυνο την ίδια τους την ζωή. Είναι άξιοι συγχαρητηρίων. 

 Συγχαρητήρια όμως,χρήζει και ο πρόεδρος και πρωθυπουργός μας Κύριος Κυριάκος Μητσοτάκης, που με τις εύστοχες ενέργειές που επέδειξε,δρομολόγησε να αντιμετωπίσει με επιτυχία,ένα από τα πιο δύσκολα γεγονότα ,στην παγκόσμια ανθρωπότητα,την μη εξάπλωση του ιού. 

Η αναγκαιότητα στο να διαφυλάξει στο ακέραιο τον ελληνικό λαό θέτοντας το σύνολο των δυνάμεών του στην υπηρεσία των πολιτών, δείχνουν την διαχρονική αξία της πολιτικής του. 

 Η οικονομική ενίσχυση των εξουθενωμένων πολιτών με μέτρα τόνωσης της οικονομίας ύψους 2 και 3 δισ. ευρώ διαφυλάττουν τόσο εμάς όσο και την πολιτική του προέδρου και Πρωθυπουργού μας κύριου Κυριάκου Μητσοτάκη και μας κάνουν να νοιώθουμε υπερήφανοι. 

Οι πολίτες πρέπει με εμπιστοσύνη ευσυνειδησία και με υπευθυνότητα, αφού γνωρίζουν, να τηρούν τα μέτρα που θέσπισε η κυβέρνηση. Έχουμε όλοι την υποχρέωση να σκεφτόμαστε πολύ,να ζυγίζουμε και να πράττουμε ανάλογα. 

Θα αντέξουμε με αξιοπρέπεια, θα υπομείνουμε με ψυχραιμία, θα δεχθούμε με μετριοφροσύνη όλα αυτά ειναι το μεγαλείο της δικής μας ψυχής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.