Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

Δήμος Παιονίας: Δημοτικό συμβούλιο δια περιφοράς

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/10 - του άρθρου 74 του Ν.4555/2018 και της παρ. 1 του άρθρου 184 του N. 4635/19 *, και με συμμετοχή τουλάχιστον των 2/3 των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, καλείσθε σε ΤΑΚΤΙΚΗ και ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου, την 23η ΜΑΡΤΙΟΥ 2020 ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 12.00, για λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

*Άρθρο 10 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου «Καταπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών εμφάνισης Κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του» (ΦΕΚ 55/Α/ 11-03-2020)

-1. Κατά το διάστημα λήψης των μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19, η λήψη των αποφάσεων των πάσης φύσεως συλλογικών οργάνων των ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού και των διοικητικών συμβουλίων των εποπτευόμενων νομικών τους προσώπων μπορεί να λαμβάνει χώρα είτε διά περιφοράς κατά τις προβλέψεις της παρ. 5 του άρθρου 67 και της παρ. 1 του άρθρου 167 του ν. 3852/2010 (Α’ 87), είτε διά τηλεδιάσκεψης με κάθε πρόσφορο τηλεπικοινωνιακό μέσο. Στην περίπτωση της δια ζώσης σύγκλησης των συμβουλίων, οι συνεδριάσεις πραγματοποιούνται κεκλεισμένων των θυρών.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1
Έγκριση 4ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικον. έτους 2020.

2
Συγκρότηση επιτροπής καταστροφής αντικειμένων που δεν έχουν καμιά αξία.

3
Ορισμός (1) δημοτικού συμβούλου και του αναπληρωτή του στην Κοινή Επιτροπή του άρθρου 6 της Προγραμματικής Σύμβασης για το έργο «Κατασκευή γηπέδου αντισφαίρισης στην Δ.Ε. Αξιούπολης του Δήμου Παιονίας».

4
Έγκριση 2ου Α.Π.Ε. – τακτοποιητικός του έργου «Αναπλάσεις διαμορφώσεις Δημοτικών χώρων Δ.Ε. Πολυκάστρου».

5
Συγκρότηση επιτροπής προσωρινής – οριστικής παραλαβής του έργου «Διαμόρφωση χώρου κοιμητηρίων Δ.Κ. Γουμένισσας».

6
Συγκρότηση επιτροπής προσωρινής – οριστικής παραλαβής του έργου «Διαμόρφωση κοιμητηρίων Γουμένισσας»

7
Συγκρότηση επιτροπής προσωρινής – οριστικής παραλαβής του έργου «Αποκατάσταση ζημιών και καταστροφών από θεομηνίες των δημοτικών δρόμων στον οικισμό Ειδομένης».

8
Συγκρότηση επιτροπής προσωρινής – οριστικής παραλαβής του έργου «Ανάπλαση πεζόδρομου (Οδού Ν.Γκαντίδη) στο Πολύκαστρο»

9
Συγκρότηση επιτροπής προσωρινής – οριστικής παραλαβής του έργου «Κατασκευή πεζοδρομίων Πολυκάστρου»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.