Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

Μήνυμα του υποψ. Βουλευτή Κιλκίς του Κινήματος Αλλαγής Γιώργου Αναστασιάδη σχετικά με την πανδημία του νέου κορονοϊού

Μήνυμα του υποψ. Βουλευτή Κιλκίς του Κινήματος Αλλαγής Γιώργου Αναστασιάδη σχετικά με την πανδημία του νέου κορονοϊού
Η πανδημία που προκαλεί ο νέος κορωνοϊός αφορά την παγκόσμια κοινότητα στο σύνολο της χωρίς να εξαιρείται καμία γωνιά του πλανήτη.

Έτσι και στην Ελλάδα αλλά και σε κάθε περιοχή αυτής αργά ή γρήγορα θα έφτανε ή θα φτάσει η ίωση και θα ταλαιπωρήσει ένα τμήμα του πληθυσμού. Η λήψη μέτρων αφορά στην όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επιβράδυνση της εξάπλωσης του ιού ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί όσο γίνεται καλύτερα το υγειονομικό σύστημα της χώρας μας.

Συνεπώς το αν κάποιος είναι το πρώτο κρούσμα σε μία περιοχή δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι πρέπει να θεωρηθεί ως κομιστής της ασθένειας στην περιοχή ούτε ως υπαίτιος για την διασπορά της. Εφόσον πρόκειται για πανδημία αργά ή γρήγορα όλες οι περιοχές της χώρας μας θα έχουν κρούσματα και το ποιος υπήρξε το πρώτο κρούσμα μιας περιοχής αποτελεί τυχαίο γεγονός.

Εν κατακλείδι, μαζί με την μάχη που δίνεται για την καθυστέρηση της διασποράς της νόσου οφείλουμε ταυτόχρονα να αντισταθούμε άμεσα και στην πρακτική της επίρριψης ευθυνών που οδηγεί σε στιγματισμό ανθρώπων οι οποίοι απλώς έτυχε να είναι αυτοί που μολύνθηκαν πρώτοι σε μία περιοχή.

Η ανθρώπινη αλληλεγγύη θα σταθεί αρωγός στο τιτάνιο εγχείρημα της αντιμετώπισης αυτής της πανδημίας. Οπλισμένοι με υπομονή και επιμονή και ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των ειδικών θα βγούμε νικητές και από αυτή την δύσκολη μάχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.