Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

Η Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας Δήμου Κιλκίς Μ. Μασμανίδου, ευχαριστεί θερμά...

Υπογράφει η Μαρία Μασμανίδου
Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας Δήμου Κιλκίς
Η Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας Δήμου Κιλκίς Μαρία Μασμανίδου και τα μέλη της Επιτροπής αισθάνονται την ανάγκη να εκφράσουν τις θερμές ευχαριστίες τους στο Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη, στον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού & Τουρισμού Θεμιστοκλή Κοσμίδη και σε όλους και όλες, όσοι και όσες συνέδραμαν για την επιτυχία του αφιερώματος που διοργανώσαμε σε συνεργασία με το Δήμο για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Η πολύτιμη οικονομική και ηθική υποστήριξή τους αλλά και η προσωπική τους εργασία στάθηκαν καθοριστικές παράμετροι για την ουσιαστική νοηματοδότηση της 8ης Μαρτίου.

Θερμές ευχαριστίες αξίζουν στις προσκεκληθείσες ομιλήτριες της εκδήλωσης, στη δημοσιογράφο της ΕΤ3 Σύνθια Σάπικα, στην ψυχίατρο του "Νηρέα" Έφη Τζούρα και στην εκπαιδευτικό- συγγραφέα και εικαστικό Αθηνά Τσιρίκα, στον κόσμο που αγκάλιασε με αγάπη και ενδιαφέρον την εκδήλωσή μας.

Ξεχωριστές ευχαριστίες θέλουμε, τέλος, να απευθύνουμε στην Ελένη Νικολαϊδου (Φούρνος Ελένης Νικολαϊδου – Ροδόπολη ν. Σερρών) για τη διακόσμηση του χώρου της Καπναποθήκης της Αυστροελληνικής και τον πλούσιο μπουφέ που παρέθεσε δωρεάν για τις ανάγκες της εκδήλωσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.