Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη 11/3/2020, 7:15 μ.μ.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας εξιχνιάστηκαν κλοπές σε καταστήματα στη Βέροια
Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση 6 κλοπών και 1 απόπειρας κλοπής που συνέβησαν τον Φεβρουάριο στη Βέροια.

Ειδικότερα, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, το χρονικό διάστημα από 6 έως 22 Φεβρουαρίου 2020 διέρρηξε 5 καταστήματα και 1 αποθήκη στη Βέροια, ενώ αποπειράθηκε να διαρρήξει 1 ακόμη κατάστημα.

Η συνολική του λεία, από τις κλοπές που πραγματοποίησε στα καταστήματα, ανέρχεται στο ποσό των 1.653 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση παθόντων, καθώς αφαίρεσε διάφορα αντικείμενα (φιάλες οινοπνευματωδών ποτών και ηλεκτρονικές συσκευές) αλλά και χρηματικά ποσά.

Επιπλέον, από την αποθήκη που διέρρηξε αφαίρεσε αντικείμενα (εργαλεία) αξίας 880 ευρώ, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του και στη συνέχεια αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους.

Η προανάκριση συνεχίζεται και η σχηματισθείσα δικογραφία θα αποσταλεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

Σχηματισμός δικογραφίας για ληστεία
Από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 2 αγνώστων δραστών για το αδίκημα της ληστείας, για παραβάσεις νόμου περί όπλων και για απλή σωματική βλάβη, διότι χθες (10 Μαρτίου 2020) το βράδυ μπήκαν σε κατάστημα σε περιοχή της Ημαθίας και με τη χρήση βίας κατά 4 ατόμων, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ.

Εκτέλεση εντάλματος σύλληψης
Συνελήφθη χθες (10 Μαρτίου 2020) το πρωί σε περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, ημεδαπός με ένταλμα σύλληψης που εκκρεμούσε σε βάρος του για παράβαση του Κώδικα Μετανάστευσης και Κοινωνικής Ένταξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.