Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020

Ξεκίνησαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Άτλαντα Κιλκίς

Δελτίο τύπου Άτλαντα Κιλκίς
Για το 2020, με καλό οιωνό ξεκίνησαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι αναπτυξιακές ομάδες Κορασίδων και Παγκορασίδων του Άτλαντα Κιλκίς, στα αντίστοιχα πρωταθλήματα βόλεϊ της Ένωσης (ΕΣΠΕΜ). 

Τμήμα Κορασίδων (Κ18)
Νίκησαν εκτός έδρας τον ΦΟ Αριδαίας με 3-0 σετ (25-9, 25-23, 25-18). Παρόλο που έλλειπαν βασικές παίκτριες της ομάδος, οι αναπληρωματικές παίκτριες ανταποκρίθηκαν στο ακέραιο στα καθήκοντα τους, παίρνοντας χρόνο και αποκτώντας εμπειρίες.

Σύνθεση ομάδας: (Χειρούλης Γεώργιος προπονητής). Γεωργιάδου Εριέτη, Κέλλνερ Νέλλη, Παπαδοπούλου Ειρήνη, Φούρα Κων/να, Κέλλνερ Βάσια, Παπαδοπούλου Ευγενία, Αμοιρίδου Ελεάνα (Λίμπερο), Μπακύρτζη Χριστίνα, Μαργαριτίδου Ευτυχία.

Επόμενος αγώνας Σάββατο 11 Ιανουαρίου στις 16:00 στο κλειστό (ΔΑΚ) Κιλκίς με τον Μίλωνα Γιαννιτσών

Τμήμα Παγκορασίδων (Κ16)
Νίκησαν εκτός έδρας τις Ακαδ. Αίαντα Κρύας Βρύσης με 3-1 σετ (25-18, 25-18, 19-25, 26-24).

Τα εύκολα τα έκαναν δύσκολα οι Παγκορασίδες του Άτλαντα Κιλκίς. Δεν μπόρεσαν στο 3ο σετ να διαχειριστούν σωστά το άγχος που οι ίδιες οι παίκτριες δημιούργησαν από δικά τους λάθη και επιπολαιότητες, Παρόλα αυτά στο κρίσιμο σημείο του 4ου σετ (24-24) έδειξαν χαρακτήρα και μπόρεσαν να πάρουν το σετ και την νίκη με 3-1 σετ.

Σύνθεση ομάδας: (Μπακύρτζης Χρήστος προπονητής). Παπαδοπούλου Ειρήνη, Γεωργιάδου Εριέτη, Κέλλνερ Νέλλη, Παπαδοπούλου Ευγενία, Κέλλνερ Βάσια, Αμοιρίδου Ελεάνα (Λίμπερο), Μπακύρτζη Χριστίνα, Μαργαριτίδου Ευτυχία. Κάργου Ελπινίκη.

Επόμενος αγώνας Κυριακή 12 Ιανουαρίου στις 12:00 κλειστό (ΔΑΚ) Κιλκίς με τον Μίλωνα Γιαννιτσών

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας για να βλέπετε τα video των ομάδων μας στο
YouTube: Atlas volley.
https://www.youtube.com/results?search_query=atlas+volley

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.