Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020

Κιλκίς: Συνελήφθη 36χρονος για τηλεφωνικές απάτες σε βάρος πολιτών

➤Συνεργοί του τηλεφωνούσαν σε πολίτες και προσπαθούσαν να τους πείσουν ότι το παιδί τους τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα και απαιτούνταν άμεσα χρήματα
Προσπάθησαν να εξαπατήσουν πολίτες σε 3 διαδοχικές περιπτώσεις

Συνελήφθη χθες (8 Ιανουαρίου 2020) το μεσημέρι στο Κιλκίς, ύστερα από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 36χρονος αλλοδαπός, για τηλεφωνικές απάτες σε βάρος πολιτών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, συνεργοί του τηλεφωνούσαν σε πολίτες, με το πρόσχημα ότι το παιδί τους είχε δήθεν τραυματιστεί σε τροχαίο ατύχημα και είχε άμεση ανάγκη από χρήματα.

Προσποιούμενοι είτε τους ίδιους συγγενείς των πολιτών, είτε γιατρό, προσπαθούσαν να τους πείσουν να τους παραδώσουν χρηματικά ποσά, που δήθεν απαιτούνταν για να υποβληθεί το παιδί τους σε άμεση χειρουργική επέμβαση.

Ενεργώντας με την παραπάνω μεθοδολογία, προσπάθησαν να εξαπατήσουν πολίτες σε τρεις διαδοχικές περιπτώσεις χθες στο Κιλκίς, ενώ ο 36χρονος εντοπίσθηκε και συνελήφθη, καθώς θα παραλάμβανε το χρηματικό ποσό των 5.600 ευρώ από 88χρονη ημεδαπή.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.