Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020

Πετυχημένο το «Τουρνουά Φιλίας 2019 παλαιμάχων ποδοσφαιριστών»

Δελτίο τύπου Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων» 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων» διοργάνωσε το καθιερωμένο ετήσιο «Τουρνουά Φιλίας 2019 παλαιμάχων ποδοσφαιριστών» τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 17.00 στο Δημοτικό Στάδιο Ποδοσφαίρου Κιλκίς με τη συμμετοχή των ομάδων παλαιμάχων του Άρη Θεσσαλονίκης, του Απόλλωνα Πόντου (Καλαμαριάς) και του Κιλκισιακού. 


Πριν από την έναρξη του αγωνιστικού μέρους ο Γ. Γραμματέας του Συλλόγου Παλαιμάχων του Κιλκισιακού Τάσος Χονδροματίδης ευχαρίστησε τις συμμετέχουσες ομάδες για την άμεση ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα του Συλλόγου και ανέφερε ότι η διοργάνωση του «τουρνουά φιλίας παλαιμάχων ποδοσφαιριστών» αποσκοπεί αφενός στη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ ποδοσφαιριστών οι οποίοι στο παρελθόν δόξασαν τον Ελληνικό αθλητισμό είτε μέσα από τις ομάδες τους είτε φορώντας το εθνόσημο στο στήθος και αφετέρου στην απόδοση τιμής σε ανθρώπους που προσέφεραν τα μέγιστα στο Κιλκισιώτικο ποδόσφαιρο και ειδικότερα στον Κιλκισιακό.

Στη συνέχεια ξεκίνησε το αθλητικό κομμάτι της εκδήλωσης, το οποίο σημειωτέον δεν είχε ανταγωνιστικό χαρακτήρα. Οι ομάδες αγωνίστηκαν μεταξύ τους από ένα ημίχρονο διάρκειας σαράντα λεπτών χαρίζοντας όμορφες ποδοσφαιρικές στιγμές στους αρκετούς «τυχερούς» παρευρισκόμενους. 

Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές ξεδίπλωσαν το αδιαμφισβήτητο ταλέντο τους, χάρηκαν τα παιχνίδια δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους και έφυγαν από το γήπεδο αγκαλιασμένοι επιβεβαιώνοντας το γεγονός ότι το ποδόσφαιρο είναι το μοναδικό άθλημα που δημιουργεί στενούς δεσμούς και διαχρονικές φιλίες μεταξύ των αθλητών ανεξαρτήτως ηλικίας. 

Το αποτέλεσμα ήταν το τελευταίο που ενδιέφερε τους συμμετέχοντες, οι οποίοι έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις τους πάνω στο χορτάρι. Για την ιστορία να αναφέρουμε τα αποτελέσματα των αγώνων και τις συνθέσεις των ομάδων:

Αποτελέσματα
Παλαίμαχοι Ά
ρη Θεσ/νίκης - Παλαίμαχοι «Α.Ο. Κιλκισιακού & Φίλων» 2 – 1 

Παλαίμαχοι Απόλλωνα Καλαμαριάς – Παλαίμαχοι ‘Αρη Θες/νίκης 0 – 1 και 

Παλαίμαχοι «Α.Ο. Κιλκισιακού & Φίλων»-Παλαίμαχοι Απόλλωνα Καλαμαριάς 1 – 1.

Συνθέσεις
Α.Ο. Κιλκισιακός: Αποστολίδης Χρήστος (Προπονητής), Χατζόπουλος, Κατσαμάκης, Δημητριάδης, Ζαφειρόπουλος, Καλπάκης, Καραδήμος, Λοκοβίτης, Παπαδόπουλος, Νικολαΐδης Α., Σκούπρας, Ζιάκας, Δαϊλίδης, Αποστολίδης Κ., Πετρίδης, Χαλκίδης, Νικολαΐδης Μ., Μαυρόπουλος, Παντελίδης, Παναγιωτόπουλος, Αυγητίδης, Σιδηρόπουλος.

Άρης Θεσ/νίκης: Τσίλιος Κώστας (Προπονητής), Βένος, Δράμπης, Τσήλιος, Χαραλαμπίδης, Τολούδης, Δέλλιος, Κατσαρός, Μελισσάς, Εμμανουηλίδης, Ζαχόπουλος, Καζαντζίδης, Σίτσας, Χ”προδρόμου, Πασπάλης, Σουργούτσης, Κασσάς και Γκανάτσιος.

Απόλλων Καλαμαριάς: Ελευθεριάδης Κων/νος (Προπονητής), Τσιμτσώνης, Γρηγοριάδης, Κωστογλίδης, Νικολαΐδης, Σαπαρίδης, Παντελιάδης, Ιωσηφίδης Ιωάννης, Ασίκης, Κουγιουμτζίδης, Καρακασίδης, Μπάκας, Μπαλντούνας, Παραλίκης, Μπουρδαμής, Φουλατσικλής, Κάκογλου και Κωνσταντινίδης.

Οι τρεις διαιτητές Τάσος Ιωαννίδης, Τσόγλης Δημήτριος και Σωτήρης Λιόλιας υπήρξαν αλάνθαστοι και άφησαν απόλυτα ικανοποιημένους τους αγωνιζόμενους.

Μετά το πέρας του τουρνουά, το Δ.Σ. του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων» παρέθεσε δεξίωση στις φιλοξενούμενες αποστολές στο «Κτήμα των Ευχών». 

Εκεί έγινε και η απονομή τιμητικής πλακέτας σε έναν άνθρωπο που προσέφερε τα μέγιστα στο χώρο του αθλητισμού και άφησε το στίγμα του ως Πρόεδρος αλλά και από άλλες θέσεις του Δ.Σ. στον Κιλκισιακό. Το πρόσωπο αυτό δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από τον αγαπητό και γνωστό σε όλους γιατρό Τάσο Αμανατίδη. 

Αμέσως μετά επιδόθηκαν τιμητικές πλακέτες και στις ομάδες για τη συμμετοχή τους στο τουρνουά. Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης δόθηκε η ευκαιρία στους παλαίμαχους να αναπολήσουν το παρελθόν, να θυμηθούν παλιές καλές στιγμές, να αστειευτούν πειράζοντας ο ένας τον άλλο και να κλείσουν την όμορφη βραδυά δίνοντας ραντεβού για τις επόμενες συναντήσεις τους τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Τέλος το Δ.Σ. του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών «Α.Ο. Κιλκισιακού & Φίλων» εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες:

1. στο Δήμαρχο Κιλκίς κ. Δημήτριο Κυριακίδη, για την οικονομική στήριξη του τουρνουά,

2. στον Αντιδήμαρχο αθλητισμού κ. Κων/νο Πουντζουκίδη και τη Διοίκηση του ΔΑΚ Κιλκίς για την παραχώρηση του Δημοτικού Σταδίου,

3. στο Σύνδεσμο Διαιτητών Κιλκίς και τους τρεις διαιτητές για την αφιλοκερδή συμμετοχή τους στο τουρνουά και

4. στον κ. Βασιλειάδη Μπάμπη, ιδιοκτήτη του κοσμικού κέντρου «Κτήμα των Ευχών», για τα πλούσια εδέσματα που προσέφερε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.