Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019

Δήλωση Γ. Αναστασιάδη για το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών

Υπογράφει ο Γιώργος Αναστασιάδης
Ευχαριστώ από καρδιάς το σύνολο των κατοίκων του Νομού μας για την αγάπη και την θερμή ανταπόκριση που έδειξαν στην υποψηφιότητα μου στις εθνικές εκλογές της περασμένης Κυριακής. 


Κατά την προεκλογική μου εκστρατεία είχα την χαρά και την τιμή να ανταμώσω με μεγάλη μερίδα του λαού του Νομού μας, να επικοινωνήσω μαζί τους και να ανταλλάξω απόψεις αντιλαμβανόμενος πάντα την πολιτική ως κορύφωση της κοινωνικής μας δράσης. Οφείλω να ομολογήσω ότι η επικοινωνία αυτή είχε μία εξαιρετικά θετική επίδραση στην διαμόρφωση της πολιτικής μου σκέψης.

Σε συνθήκες πόλωσης του πολιτικού συστήματος, το Κίνημα Αλλαγής κατάφερε να έχει ένα θετικό αποτέλεσμα το οποίο δημιουργεί σημαντική παρακαταθήκη για την περαιτέρω ισχυροποίηση της δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης. Η παράταξη μας έβαλε σε αυτές τις εκλογές τον θεμέλιο λίθο για να καταστεί και πάλι η σοσιαλδημοκρατία ισχυρός πυλώνας του πολιτικού συστήματος και αντίβαρο στην νεοφιλελεύθερη στροφή των εκλογών της Κυριακής.

Στο Κιλκίς πετύχαμε μια μεγάλη και σπουδαία νίκη. Η εκλογή Βουλευτή με το Κίνημα Αλλαγής δημιουργεί δυναμική ανατροπής των πολιτικών συσχετισμών στο Νομό μας. Θα ήθελα να συγχαρώ τον Γιώργο Φραγγίδη για την εκλογή του και να του ευχηθώ καλή θητεία στην Βουλή με την μέγιστη δυνατή παραγωγή έργου για τον τόπο μας καθώς επίσης και όλους τους συνυποψηφίους μου για τον αγώνα που έδωσαν με πάθος και πίστη στην νικηφόρα πορεία του Κινήματος Αλλαγής.

Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ και όλους τους υποψήφιους όλων των κομμάτων για τη συμμετοχή στο πολιτικό γίγνεσθαι και τον αγώνα που έδωσαν, καθώς επίσης και τους εκλεγμένους από τη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Γεωργαντά και Ειρήνη Αγαθοπούλου και να τους ευχηθώ καλή θητεία με την καλύτερη δυνατή παραγωγή έργου για την πατρίδα μας και το Κιλκίς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.