Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019

Ε. Αγαθοπούλου: Ευχαριστώ θερμά και δεσμεύομαι...

Υπογράφει η Ειρήνη-Ελένη Αγαθοπούλου
Βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ ν. Κιλκίς
Η ψήφος μας αποτελεί ύψιστο δημοκρατικό δικαίωμα και η λαϊκή ετυμηγορία οφείλει να γίνεται σεβαστή από όλους. Ο ΣΥΡΙΖΑ, παρά το κακό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, κατάφερε να ανασυντάξει τις δυνάμεις του και να διατηρήσει τα ποσοστά του στα ποσοστά του 2015. 

Η θέση της Αξιωματικής αντιπολίτευσης μας δημιουργεί την υποχρέωση να δουλέψουμε σκληρά για να μην απολέσει η κοινωνία μας τα κεκτημένα των τελευταίων ετών.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους δημοκρατικούς πολίτες του Κιλκίς και της Παιονίας, που στήριξαν με τη ψήφο τους το ΣΥΡΙΖΑ και εμένα προσωπικά. Δεσμεύομαι ότι θα ασκήσω τα καθήκοντά μου αφουγκραζόμενη τις ανάγκες όλων των πολιτών του Κιλκίς, της νεολαίας μας, των γυναικών, των ευπαθών ομάδων, των παλιννοστούντων, των μεταναστών. Ο διάλογος μεταξύ μας θα είναι καθημερινός, για το καλό αυτού του τόπου και των ανθρώπων του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.