Σάββατο, 15 Ιουνίου 2019

Εξετάσεις ζωνών tae kwon do - kick boxing - Επιδείξεις ενόργανης γυμναστικής και Zumba στον ΑΘΛΟ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς 
Εξετάσεις προαγωγής ζωνών έγχρωμων και μαύρων ζωνών του Α.Σ. ΑΘΛΟΣ Κιλκίς διεξήχθησαν το Σάββατο στις 08/06/2019 στις εγκαταστάσεις του Golden Athlos 21ης Ιουνίου 43.

Η διαδικασία αυτή γίνεται δύο φορές το χρόνο χορηγώντας επίσημα διπλώματα των αναγνωρισμένων από το κράτος ομοσπονδιών ΕΛΟΤ και ΠΟΚ.

Προϋπόθεση για την προαγωγή είναι η συμπλήρωση του χρόνου με συνεχή άσκηση και γνώση της ανάλογης ύλης ανά κατηγορία. Οι αθλητές του Συλλόγου εκτέλεσαν την ανάλογη ύλη που αντιστοιχεί στην ανάλογη ζώνη που επιδιώκουν να παραλάβουν. Ύλη αποτελείται από τα πούμσε, τεχνικές κινήσεων δίχως αντίπαλο, τεχνικές ποδιών – χεριών, κινησιολογία, ευλυγισία, θραύσεις, θεωρία και αγωνιστικό.

Ακολούθησε επίδειξη από τις αθλήτριες του τμήματος ενόργανης και χορευτικά δρώμενα από το τμήμα ZUMBA.

Οι συμμετοχή φίλων και συγγενών των αθλητών του σωματείου ήταν μεγάλη και παρακολούθησαν ένα εντυπωσιακό θέαμα κλέβοντας πάντα την παράσταση οι μικροί μας αθλητές με τις αγωνιστικές τους επιδόσεις.

Ο συνολικός χρόνος για την απόκτηση της μαύρης ζώνης της είναι 6 χρόνια και πάνω με συνεχή άσκηση και αποκλειστική ευθύνη των προπονητών του συλλόγου.

Συγχαρητήρια έδωσε ο Προπονητής Πουντζουκίδης Κων/νος μετά το πέρας των εξετάσεων σε όλους τους αθλητές – ριές μικρούς και μεγάλους για την άψογη συμπεριφορά και εκτέλεση των ασκήσεων τους.

Στόχος είναι το καλύτερο με πολύ δουλειά γνώση και ποιότητα δήλωσαν οι προπονητής του συλλόγου Πουντζουκίδης Κων/νος και βοηθός προπονητή Μουτσάκης Αναστάσιος και ευχαρίστησαν τους γονείς για τη στήριξη στην προσπάθεια που καταβάλλουν με κοινό στόχο τα παιδιά. Ευχαρίστησαν τέλος τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν προς το πρόσωπο τους και ακολούθησε μικρή γιορτή με την απονομή των διπλωματών των ζωνών και μικρών εδεσμάτων στους αθλητές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου