Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 15 Ιουνίου 2019

Χρυσά μετάλλια για το Kinesis Fight Club Kilkis σε αγώνες Grappling

Δελτίο τύπου Kinesis Fight Club Kilkis 
Στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης βρέθηκε το Kinesis στις 7 Ιουνίου 2019 σε αγώνες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών.

Συμμετείχαν οι αθλητές Κωνσταντίνος Σοαντζόγλου πρωταθλητής του Καράτε που πάλεψε για πρώτη φορά στο Grappling όπου κατάφερε να πάρει πρωτιά και ο Γιώργος Μπαλτατζίδης που επίσης όπως ήταν αναμενόμενο να κατέκτησε πρώτη θέση.

Την αποστολή συνόδευε ο εκπαιδευτής Σταύρος Σοαντζόγλου πρωταθλητής του Καράτε που μόλις συνέλθει από έναν σοβαρό τραυματισμό θα αγωνιστεί και αυτός στο Grappling.

To Kinesis έχει εμπλουτίσει το Καράτε και το Kick Boxing συνδυάζοντας την μάχη στο έδαφος και έτσι οι αθλητές του είναι ολοκληρωμένοι και πιο κοντά σε πραγματικές συνθήκες μάχης.

Έχει γίνει συνεργασία με μια από τις καλύτερες ομάδες στο Brazilian Jiu Jitsu το Gougoulas Team ανεβάζοντας το επίπεδο της ομάδας στην μάχη στο έδαφος. Το Kinesis δεν χάνει τη ευκαιρία να αγωνίζεται σε παντός τύπου αγώνες και επίσημα πρωταθλήματα.

Στις εγκαταστάσεις του Kinesis Fight Club όπως και στα ΚΔΑΠ Kinesis διδάσκονται το Kyodokyokushin Karate, το Kick Boxing και το Brazilian Jiu Jitsu.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.