Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

Εγκαίνια εκλογικού Κέντρου του υποψ. Δημάρχου Κιλκίς,Παύλου Τονικίδη (Φωτογραφίες,Video)


Δελτίο τύπου υποψήφιου Δημάρχου Κιλκίς, Παύλου Τονικίδη
«Ήρθε η ώρα, να αλλάξει αυτός ο τόπος. Ήρθε η ώρα να κάνουμε το δήμο μας, Δήμο πρότυπο για τα ελληνικά και ευρωπαϊκά δεδομένα».
Ισχυρό μήνυμα ενότητας, αλλαγής και νίκης απέστειλε κατά την εκδήλωση των εγκαινίων του Εκλογικού του Κέντρου, ο υπ. Δήμαρχος Κιλκίς Παύλος Τονικίδης, την Τετάρτη 8 Μαΐου 2019.

Παρουσία εκατοντάδων συμπολιτών μας, φίλων και υποστηρικτών του, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δήμος ΑΞΙΩΝ» εξέφρασε την ευαρέσκειά του για την αξιοσημείωτη ανταπόκριση που δείχνουν καθημερινά οι δημότες στο εκλογικό προσκλητήριο του συνδυασμού. 


Τόνισε μάλιστα, ότι η θετική και αισιόδοξη νοοτροπία που διαποτίζει σε πνεύμα την παράταξη, η γνώση των προβλημάτων του τόπου, αλλά και η θέληση και η αποδεδειγμένη ικανότητα του «Δήμου ΑΞΙΩΝ» στην επίλυσή τους, θα κρίνουν το τελικό αποτέλεσμα και θα του δώσουν την καθαρή εντολή να αναλάβει τη διοίκηση του Δήμου.

Στο πλαίσιο της ομιλίας του, ο κ. Τονικίδης παρουσίασε τους 4 βασικούς άξονες (Ανάπτυξης, Ασφάλειας, Αλληλεγγύης και Αξιοπιστίας) του ολοκληρωμένου και ρεαλιστικού προγράμματός του, το οποίο όπως προσέθεσε, μπορεί να εγγυηθεί την επάνοδο του Δήμου Κιλκίς στο δρόμο της ευημερίας και της προόδου. Ήδη, το πρόγραμμα του συνδυασμού «Κιλκίς Χ4», που έχει δημοσιευθεί εδώ και δύο βδομάδες, τόσο σε ηλεκτρονική όσο και σε έντυπη μορφή, και υπάρχει στο site www.tonik.gr, έχει βρει μεγάλη απήχηση και έχει υιοθετηθεί ως ένα σημαντικό βαθμό κι από άλλους χώρους.

Ιδιαίτερη μνεία έκανε και στους νέους αναφέροντας ότι, «για τα παιδιά αυτά, με τα ωραία όνειρα, οφείλουμε όλοι να εργασθούμε. Να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τα κρατήσουμε στον τόπο μας και να τους παραδώσουμε ένα Δήμο αντάξιο των προσδοκιών τους».

Στο πλαίσιο του πολιτικού πολιτισμού που τον χαρακτηρίζει, συνεχάρη όλους τους υποψηφίους, όλων των συνδυασμών, για την ενεργό συμμετοχή τους στα κοινά και το έμπρακτο ενδιαφέρον που δείχνουν για τον τόπο τους και τους ευχήθηκε έναν όμορφο κι έντιμο πολιτικό αγώνα, χωρίς αντιπαλότητες.

Η βραδιά των εγκαινίων έκλεισε με την παρουσίαση των 63 υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων του συνδυασμού στις 7 Δ.Ε. του Δήμου Κιλκίς, καθώς και των 17 υποψήφιων Συμβούλων της Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς.

Τα εγκαίνια ευλόγησε ο αρχιερατικός επίτροπος της Ιεράς Μητρόπολης Κιλκίς π. Κωνσταντίνος.

Το εκλογικό Κέντρο του «Δήμου ΑΞΙΩΝ» βρίσκεται στην οδό 21ης Ιουνίου 157. Τηλ. 23410 25287.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.