Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 16 Απριλίου 2019

Η Συμέλα Ιωαννίδου – Σακαλή με το Δημήτρη Κυριακίδη στο "Κιλκίς Μπροστά"

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς,  Δημήτρη Κυριακίδη
Στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη βρίσκεται και η Συμέλα (Μελίνα) Ιωαννίδου – Σακαλή και θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη δημοτική παράταξη ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ στη Δημοτική Ενότητα Γαλλικού. Για να πάμε Μπροστά, με δύναμη και αυτοπεποίθηση, το Κιλκίς και τα χωριά μας. Για να δώσουμε στον τόπο μας ότι του αξίζει! 

Η Συμέλα (Μελίνα) Ιωαννίδου – Σακαλή κατάγεται από το Λαοδικηνό αλλά ζει στο Κιλκίς με την οικογένειά της. Έχει σπουδάσει κομμωτική και έχει εργαστεί ως υπάλληλος στο υποκατάστημα του ΙΚΑ Κιλκίς. Είναι μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς και τα ενδιαφέροντά της έχουν αναφορές στους παραδοσιακούς χορούς και στις καλλιτεχνικές κατασκευές.

Είναι παντρεμένη με το Γιώργο Σακαλή, αυτοκινητιστή, και έχουν δύο παιδιά, την Ιωάννα 16 ετών και το Φώτη 8 ετών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.