Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

Χρήστος Δραγανίδης: Είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Παιονίας

Υπογράφει ο Χρήστος Δραγανίδης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Παιονίας
Οι προσεχείς δημοτικές εκλογές θέτουν ένα δίλημμα που θα πρέπει να απαντηθεί από όλους μας. Απάντηση μπορεί να είναι και η ψήφος, απάντηση όμως σίγουρα είναι η ενεργός συμμετοχή. 

Σε όσους αγαπούν την αυτοδιοικητική ενασχόληση γεννιέται το ερώτημα: Οφείλουμε να ενεργοποιηθούμε για να δημιουργήσουμε προτάσεις και ουσιαστικές λύσεις που θα λειτουργήσουν ως ανάχωμα στην κατάπτωση και την ηθική παρακμή που περιβάλλει την κοινωνία μας;

Αποφάσισα να απαντήσω στο δίλημμα συμμετέχοντας στον ανανεωμένο και δυναμικό συνδυασμό «Παιονία της Προόδου» με υποψήφιο δήμαρχο τον Κώστα Σιωνίδη. 

Διεκδικώ την εμπιστοσύνη σας, έτσι ώστε να συμβάλλω με όλες τις γνώσεις και τις δυνάμεις μου στην προσπάθεια για την επανεκκίνηση του δήμου μας, με ιδέες-προτάσεις, όρεξη για δουλειά και διάθεση για προσφορά.

Θα εργαστώ για ένα δήμο που θα αξιοποιεί νέες ιδέες και τεχνολογίες για την καθημερινότητα του πολίτη, θα στηρίζει ενεργά την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία και θα είναι φιλόξενος λειτουργικός και ανθρώπινος για τους πολίτες και τους επισκέπτες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.