Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

Ο Δημήτρης Παυλίδης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς με τη «Λαϊκή Συσπείρωση»

Δελτίο τύπου «Λαϊκής Συσπείρωσης» Δήμου Κιλκίς
Η υποψηφιότητα του Δημήτρη Παυλίδη, με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στο Δήμο Κιλκίς, ανακοινώθηκε κατά την περιοδεία του υποψήφιου δημάρχου Κιλκίς, Γιάννη Φαχουρίδη, στη Μεγάλη Στέρνα.

Ο Δημήτρης Παυλίδης είναι 65 ετών και ζει στη Μεγάλη Στέρνα. Γεννήθηκε στην ΕΣΣΔ από οικογένεια Ελλήνων πολιτικών προσφύγων. Έχει αποφοιτήσει από την Ανώτατη Πολυτεχνική Σχολή της Τασκένδης στον κλάδο της Ηλεκτρολογίας και εργάστηκε στον τομέα της Ηλεκτροκίνησης και Αυτοματοποίησης Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων. 

Μετά τον επαναπατρισμό του στην Ελλάδα, το 1978, εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας με ειδίκευση στις επισκευές οικιακών και βιομηχανικών ηλεκτρονικών συστημάτων και συσκευών.

Στην Τοπική Διοίκηση δεν ψάχνουμε για διαφορές ανάμεσα στις εκλεκτούς των κομμάτων.

Κάνουμε την πραγματική διαφορά.

Δίνουμε δύναμη στη δύναμή μας. Δυναμώνουμε τα ψηφοδέλτια του στηρίζει το ΚΚΕ, της «Λαϊκής Συσπείρωσης» παντού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.