Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

"Μαρία Σιότσου σ' ευχαριστούμε πολύ"

Ευχαριστήριο Γυμναστηρίου
Kinesis 
To γυμναστήριο Kinesis και το ειδικό δημοτικό σχολείο Κιλκίς θέλει να ευχαριστήσει την υποψήφια δημοτική σύμβουλο Μαρία Σιότσιου για την υποστήριξη στην φιλανθρωπική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 17 Μαρτίου στο ξενοδοχείο Victoria.
Ο σκοπός της εκδήλωσης ήταν να συγκεντρωθούν χρήματα για την ολοκλήρωση της πισίνας στο ειδικό σχολείο.
Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν αγωνιστικά αθλήματα όπως το Kyodokyokushin, MMA, Kick Boxing, Jiu Jitsu και Αυτοάμυνα.


Όλο αυτό ήταν μια πρωτοβουλία του διευθυντή του σχολείου κ. Γιάννη Κακουλίδη σε συνεργασία με το Kinesis Gym.

Την προσπάθεια αυτήν επίσης στήριξαν οι ομοσπονδίες ΕΟΑ, ISDO, IBU Kyodokyokushin και η ΕΟΠΤ. Επίσης η ομάδα του Combat Jiu Jitsu Hellas με τον Πρόεδρό τους κ. Γιώργο Κιουρτίδη στήριξε δυναμικά αυτήν την προσπάθεια.

Συμμετείχαν πάνω από 300 αθλητές από όλη την Ελλάδα και έτσι πρόσφεραν ένα μεγάλο θέαμα στο κοινό που ενθουσιάστηκε με το επίπεδο των αγώνων.

Επίσης βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση ο κ. Παύλος Τονικίδης υποψήφιος δήμαρχος του Κιλκίς που ήταν και παρόν, ο κ. Θεόφιλος Τιρεκίδης και ο κ. Κωνσταντίνος Βιολιτζής.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ ανήκει επίσης στους χορηγούς, Bionike, Domino Shop, Force1 και Kinesis gym.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.