Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

Μήνυμά Σούλη Καζαντζίδη για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Δελτίο τύπου Σούλη Καζαντζίδη 
Σε μήνυμά του με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης τονίζει:

"Η 8η Μαρτίου είναι μια ημέρα αφιερωμένη σε όλες τις γυναίκες που έδωσαν, και συνεχίζουν να δίνουν μικρούς και μεγάλους αγώνες, για κοινωνική δικαιοσύνη, ισότητα, ελευθερία.

Η Γυναίκα ξεχειλίζει από αγάπη, πάθος και γενναιοδωρία και για αυτό μπορεί να συνδυάσει άψογα και αξία όλους τους ρόλους που της έχουν αναθέσει!

Στο πρόσωπο της γυναίκας αντικατοπτρίζεται η μάνα, η γυναίκα, η αδερφή, η φίλη. Σε όλες αξίζει ο ίδιος σεβασμός και το δικαίωμα στην αξιοπρέπεια.

Η παγκόσμια ημέρα της γυναίκας είναι περισσότερο μια αφιέρωση, μια υπενθύμιση, μια ανταμοιβή, για τα όσα προσφέρουν οι γυναίκες στην καθημερινότητα και το σύνολο της ζωής.

Για πολλούς αιώνες, η γυναίκα θεωρούνταν το αδύναμο φύλο. Κατά την γνώμη μου πάντα ήταν το πιο δυνατό γιατί έχει μάθει να ανταπεξέρχεται απέναντι στα συναισθήματα, να αγκαλιάζει την ευαισθησία και να βιώνει πρώτη το θαύμα της ζωής.

Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες του κόσμου!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.