Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

Παρουσία του Δημήτρη Τσαντάκη στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς

Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Τσαντάκη 
Ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση που λάβαμε, είμαστε παρόντες στη συνέντευξη τύπου,την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου, που παραχώρησαν εκπρόσωποι του Σωματείου Εργαζομένων Γενικού Ν.Νοσοκομείου Κιλκίς και της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Κιλκίς.

Το θέμα της συνέντευξης ήταν τα σοβαρά προβλήματα λειτουργίας που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο Κιλκίς και κυρίως αυτά που αφορούν τις σοβαρές ελλείψεις σε προσωπικό (ιατρικό,επιστημονικό,διοικητικό,νοσηλευτικό κτλ).

Ο Δημήτρης Τσαντάκης μαζί με τον γιατρό και υποψήφιο Δ.Σύμβουλο Ηλία Μητρούλη, συζητήσαμε με προσωπικό του νοσοκομείου και ακούσαμε με ιδιαίτερη προσοχή και ενδιαφέρον όλα τα ζητήματα αυτά, τα οποία αν και άπτονται της λειτουργίας του κεντρικού κράτους, έχουν άμεση επίπτωση στην υγεία και τη ζωή των συμπολιτών μας. 

Ο Δ.Τσαντάκης δεν προέβη σε καμία δημόσια τοποθέτηση απλά ανέφερε όταν ρωτήθηκε ότι «εδώ ήρθαμε ως υποψήφιοι, να ακούσουμε, να ενημερωθούμε, να αξιολογήσουμε και όχι να διαγκωνιστούμε στο μικρόφωνο ως οι ιθύνοντες»

Υποχρέωσή μας είναι να στηρίξουμε το νοσοκομείο Κιλκίς και την υπεράνθρωπη προσπάθεια που καταβάλλουν οι γιατροί και το λοιπό προσωπικό του νοσοκομείου μας κάτω από αυτές τις συνθήκες. Υποχρέωσή μας είναι όλοι να συνεργαστούμε και να πιέσουμε προς αρμοδίους να επιλυθούν το γρηγορότερο τα προβλήματα αυτά.Το νοσοκομείο πρέπει να στελεχωθεί, άμεσα. Αρκετά με τις μνημονιακές πολιτικές και στην υγεία.

Ως νέα Δημοτική αρχή η ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ με Δήμαρχο το Δημήτρη Τσαντάκη θα βελτιώσει την ήδη καλή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ Δήμου και Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς με πολυεπίπεδες δράσεις που αρκετές έχουμε ανακοινώσει στο πρόγραμμά μας.

Η ιστορία του νοσοκομείου Κιλκίς δε θα έχει μόνο παλιές καλές ημέρες. Δεν του αξίζει και δεν μας αξίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.