Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

Ο Τριαντάφυλλος Καμψιάδης υποψήφιος στο Δημοτικό Συνδυασμό "Κιλκίς Μπροστά" με το Δημήτρη Κυριακίδη

Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη
Ένας ακόμη νέος Κιλκισιώτης άνδρας και λαμπρός επιστήμονας, ο Τριαντάφυλλος Καμψιάδης επιλέγει ως αυτοδιοικητική στάση ζωής να συμπορευθεί με τον υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη και το δημοτικό συνδυασμό ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ για να αποκτήσει ο Δήμος Κιλκίς μεγαλύτερη δύναμη και οι νέοι άνθρωποι ουσιαστικές ευκαιρίες στη διαμόρφωση και προώθηση τοπικών πολιτικών για τη νέα γενιά.

Ο δημοτικός συνδυασμός ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ και ο Δημήτρης Κυριακίδης ανοίγουν το δρόμο για την ισότιμη και ενεργητικότερη συμμετοχή των νέων στο Δήμο Κιλκίς με αποφασιστικό λόγο και ρόλο.

Ο Τριαντάφυλλος Καμψιάδης σπούδασε Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στον κλασικό τομέα.

Από τα φοιτητικά του χρόνια ασχολήθηκε με τα κοινά ως μέλος του γραφείου της ΔΑΠ ΝΔΦΚ Θεσσαλονίκης και ως εκλεγμένο μέλος της Γενικής Συνέλευσης του Τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ (2007 -2012). Υπήρξε ιδρυτικό μέλος της Ομάδας Εθελοντισμού ν. Κιλκίς, μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Νέων (ΤΟ.ΣΥ.Ν.) τη διετία 2006-2007 καθώς και Τομεάρχης Παιδείας της ΝΟΔΕ ΝΔ ν. Κιλκίς.

Εργάζεται ως φιλόλογος σε φροντιστήρια του Κιλκίς και της Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.