Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

Πανταχού παρόντες οι Δρομείς Υγείας Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου διεξήχθη στο Ροδοχώρι Νάουσας,  ο «Δρόμος του τσίπουρου» ένας από τους αγαπημένους αγώνες των δρομέων της περιοχής που φέτος είχε για πρώτη φορά και την «Ιστορική διαδρομή» των 30 χιλιομέτρων. 

Όπως κάθε χρόνο μέλη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς ήταν εκεί για να τρέξουν τόσο στην κλασική διαδρομή των 15χλμ όσο και στην καινούργια των 30 χλμ. 

Ο Άγγελος Αμανατίδης μας έκανε για άλλη μια φορά υπερήφανους κερδίζοντας την πρώτη θέση στον Δρόμο του Τσίπουρου με νέο ρεκόρ αγώνα.

Και η Κωνσταντίνα Μπουρλούκα ανέβηκε βάθρο τερματίζοντας τρίτη στην ηλικιακή της κατηγορία στις γυναίκες. Στον ίδιο αγώνα έτρεξαν και ο Θάνος Βορρές και Θανάσης Καραμανίδης. Στην ιστορική διαδρομή των 30 χιλιομέτρων νικητής ήταν ο συντοπίτης μας Τάσος Μυλωνίδης ενώ ο Σταύρος Κατσαρώνας τερμάτισε 8ος γενικής και δεύτερος ηλικιακής κατηγορίας. Στον αγώνα έτρεξαν και οι Γιώργος Σιώτης και Μπάμπης Μακριδης. 

Αγώνες είχαμε και την Κυριακή στην Κρύα Βρύση όπου έτρεξε ο Στέλιος Δελόγλου στον 3ο Ημιμαραθώνιο «Στα μυστικά του βάλτου» ενώ ο Μπάμπης Μακρίδης συμμετείχε στα 5 χιλιόμετρα.

Πολλά συγχαρητήρια, καλή αποκατάσταση και καλή συνέχεια σε όλους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.