Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

Με επιτυχίες επιστρέφει πάλι το Kinesis Fight Club Kilkis

Δελτίο τύπου Kinesis Fight Club Kilkis
Στο 12ο φεστιβάλ πολεμικών τεχνών συμμετείχε το Kinesis Fight Club που πραγματοποιήθηκε στις 25 Νοεμβρίου στα Λαγυνά υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών.
Το Kinesis συμμετείχε με πέντε αθλητές στο άθλημα του grappling.

Συγκεκριμένα αγωνίστηκαν οι Κωνσταντίνος Θωμαϊδης που κατέκτησε πρώτη θέση, ο Κωνσταντίνος Σοαντζογλου που κατέκτησε πρώτη θέση, ο Άγγελος Μπένης που κατέκτησε πρώτη θέση, η Άννα Μέρτουρι που κατέκτησε πρώτη θέση και ο Γιώργος Μπαλτατζίδης που απέσπασε μια ισοπαλία.

Την αποστολή συνόδευε ο προπονητής Σταύρος Σοαντζόγλου που έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των αθλητών του.

Επόμενος στόχος για την ομάδα είναι το Octagonfighting 4 στο Κιλκίς τον Ιανουάριο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.