Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2019

Κιλκίς: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για ψυχαγωγικές εγκαταστάσεις στην Πλατεία Ειρήνης


Από τη Διεύθυνση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης ανακοινώνεται ότι ο Δήμος Κιλκίς, στο πλαίσιο του προγραμματισμού του για τις εορταστικές εκδηλώσεις των Χριστουγέννων, προτίθεται να εγκαταστήσει στο χώρο της πλατείας Ειρήνης ψυχαγωγική εγκατάσταση (τύπου καρουζέλ, τρενάκι, 3D προσομοιωτής) για το διάστημα από 23/12/2019 έως 01/01/2020 εφόσον εγκριθεί η παραχώρηση του κοινόχρηστου χώρου από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Για το παραπάνω χρονικό διάστημα οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να ασκήσουν την εν λόγω ψυχαγωγική δραστηριότητα προσωρινού χαρακτήρα και προτίθενται να εγκαταστήσουν ψυχαγωγικές εγκαταστάσεις (τύπου καρουζέλ, τρενάκι, 3D προσομοιωτής), καλούνται να το δηλώσουν υποβάλλοντας σχετική αίτηση έως τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019 στη Διεύθυνση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Κιλκίς.

Σημειώνεται ότι αν ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό της διατιθέμενης άδειας με την παρούσα ανακοίνωση, θα πραγματοποιηθεί δημόσια κλήρωση. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου στα γραφεία της Διεύθυνσης και κατόπιν ο κληρωθείς θα καταβάλλει τα τέλη που αναλογούν στο ταμείο του Δήμου, προκειμένου να εκδοθεί άδεια κατάληψης χώρου.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στα τηλέφωνα της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Κιλκίς (2341352236, 2341352230) τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου