Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019

Φραγγίδης για το θέμα των Μουριών: Θέλουν οι υπεύθυνοι να αποκρύψουν κάτι;

Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Σήμερα Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του Βουλευτή Νομού Κιλκίς κ. Γεωργίου Φραγγίδη με αφορμή το τραγικό συμβάν της αυτοκτονίας δύο νέων ανθρώπων προ δύο ημερών στο χώρο φιλοξενίας προσφύγων στο χωριό Σ.Σ Μουριές Κιλκίς, όπου φιλοξενούνται 276 πρόσφυγες, εκ των οποίων 116 είναι παιδιά έως 12 ετών.

Μείναμε εμβρόντητοι από την αυθάδεια και την αγένεια των υπευθύνων Ελλάδας I.O.M (Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης) και του προγράμματος ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ που αρνήθηκαν την ενημέρωση που ζητήσαμε.

Με πρόσχημα ότι δεν έχουμε άδεια για επίσκεψη και ενημέρωση από το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής μας ζητήθηκε να απομακρυνθούμε άμεσα από το χώρο.

Είναι δυνατόν οργανισμοί που δραστηριοποιούνται στον Ελλαδικό χώρο να αρνούνται την ενημέρωση σε εκπρόσωπο του Ελληνικού Κοινοβουλίου και μάλιστα από τον ίδιο νομό;

Aναρωτιέται κανείς η συμπεριφορά αυτή που αποσκοπεί; 

Θέλουν οι υπεύθυνοι να αποκρύψουν κάτι;

Γνωρίζουν ότι οφείλουν να ενημερώνουν και να λογοδοτούν τόσο στην τοπική κοινωνία, όσο και στους εκπροσώπους του Ελληνικού Κοινοβουλίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.