Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019

ΝΟ.Δ.Ε.: "Οι Μουριώτες περιμένουν την απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς"

Δελτίο τύπου Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς
Οι τελευταίες τραγικές εξελίξεις στο χώρο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών, στο ξενοδοχείο του Σ.Σ. Μουριών, δυστυχώς επιβεβαιώνουν τις ανησυχίες των κατοίκων της περιοχής αλλά και όλων των σκεπτόμενων ανθρώπων, ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης. 

Δεν είναι δυνατόν σε ένα ξενοδοχείο δυναμικότητας 96 κλινών να φιλοξενείται από τον Ιανουάριο του 2017 υπερδιπλάσιος αριθμός μεταναστών από το προβλεπόμενο. Είναι αναμενόμενο όταν σε μόλις δέκα διώροφα σπίτια φιλοξενούνται 350 άτομα, οι συνθήκες να είναι άθλιες και απάνθρωπες για τους φιλοξενούμενους. 

Προκαλεί εντύπωση το γεγονός της σιωπής, όλο αυτό το διάστημα, του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς, όταν οι καταγγελίες αλλά και η λαϊκή συνέλευση των κατοίκων της περιοχής έκρουε τον κώδωνα του κινδύνου, ζητώντας την άμεση αποσυμφόρηση του ξενοδοχείου.

Είναι γνωστό σε όλους ότι η κατάσταση την οποία παρέλαβε η Νέα Δημοκρατία στο μεταναστευτικό οφείλεται στην πρόχειρη, ανεύθυνη και ιδεοληπτική διαχείριση του ζητήματος από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Δημιουργήθηκε ένα άναρχο πεδίο, το οποίο η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει ήδη αρχίζει να βάζει σε τάξη. 

Ας σταματήσει λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς τις αόριστες αναφορές και καταγγελίες και πέρα από την αυτοκριτική που οφείλει να κάνει, ας απαντήσει στους κατοίκους των Μουριών στο απλό ερώτημα: Πρέπει να αποσυμφορηθεί το ξενοδοχείο από τον μεγάλο αριθμό μεταναστών που φιλοξενεί, έτσι ώστε να παραμείνουν μόνο οι 96 που προβλέπεται από την αρχική άδεια λειτουργίας του, προκειμένου να είναι ανθρώπινες οι συνθήκες διαβίωσής τους; Όλα τα άλλα είναι λόγια άνευ ουσίας και εξυπηρετούν μόνο τις πολιτικές τους σκοπιμότητες.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.