Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

Κιλκίς: Η παράσταση "ΓΕΡΜΑ" συγκίνησε, άγγιξε, προβλημάτισε, ψυχαγώγησε

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Μια παράσταση δυνατή, με ωραίες ερμηνείες, ρυθμό, απίστευτες εικόνες, υπέροχη μουσική, προσεγμένα κοστούμια και σκηνοθεσία με άποψη απολαύσαμε την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων σε συνεργασία με το Δήμο Κιλκίς. 

Η "ΓΕΡΜΑ" συγκίνησε, άγγιξε, προβλημάτισε, ψυχαγώγησε.

Όταν η αυλαία έπεσε οι θεατές είχαν καθηλωθεί τόσο πολύ, που έμειναν για κάποια δευτερόλεπτα βουβοί, πριν ξεσπάσουν σε ένα δυνατό και ενθουσιώδες χειροκρότημα. 

Ευχαριστούμε πολύ το Δήμο Νεάπολης – Συκεών, το θεατρικό εργαστήρι "Θέσπις", τον σκηνοθέτη Γιώργο Κιουρτσίδη και την ενδυματολόγο Άννα Μαρία Αγγελίδου για τη συνεργασία και την όμορφη βραδιά.

Μια βραδιά που ολοκληρώθηκε γύρω από ένα χαρούμενο τραπέζι στο εστιατόριο Τραταμέντο, ευγενική προσφορά της αγοράς κρεάτων ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣΗΣ με τα πεντανόστιμα σουτζουκάκια και κοψιδάκια, του οινοποιείου ΑΙΔΑΡΙΝΗ με το υπέροχο ροζέ του και φυσικά με τους γευστικότατους μεζέδες της ασύγκριτης Φρόσως που μας φιλοξένησε στο εστιατόριο της. Ένα από καρδιάς ευχαριστώ σε όλους.

Μεγάλο ευχαριστώ και στο Χρήστο Μιχαηλίδη και την Όλγα για την πολύτιμη βοήθεια τους, τη στήριξη που δίνουν στην ΤΕΧΝΗ, την συνέπεια τους και την άμεση αντιμετώπιση των όποιων ελλείψεων αιφνιδίως προέκυψαν.

Δεν παραλείπουμε να αναφέρουμε τη βοήθεια των προσκόπων πριν την παράσταση, τους οποίους επίσης ευχαριστούμε πολύ.

Το Κιλκίς απέδειξε για άλλη μια φορά ότι εκτιμά το καλό θέατρο και δίνει ενεργό παρόν.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από το Διοικητικό Συμβούλιο της Μ.Κ.Ε. ΤΕΧΝΗ Κιλκίς σε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την πολυπληθή και πέραν των προσδοκιών παρουσία σας.

Αυτή είναι η ομορφιά της παρέας, μιας μεγάλης παρέας που αγαπά την πόλη και τον πολιτισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.