Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

Τα νέα του Συλλόγου "Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς' (13/11/2019)

Υπογράφει η Χριστίνα Κουρουζίδου
Πρόεδρος  Συλλόγου "Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς
Ο Σύλλογος "Ανάσα Ευαισθησίας" δίπλα στην Παιδιατρική, Μαιευτική και άλλα Τμήματα του Νοσοκομείου Κιλκίς
O Σύλλογος Ανάσα Ευαισθησίας νομού Kιλκίς διακρίνεται για την ευαισθητοποίηση του, στο θέμα υγείας και ατόμων με πρόβλημα υγείας και ιδιαίτερα παιδιών. Μαζί με το Δ.Σ. θελήσαμε μετά από ομαδική απόφαση να είμαστε έτοιμοι με πακέτα αγάπης, να μη περιμένουμε τις γιορτές αλλά όποτε πρέπει και υπάρχει ανάγκη να είμαστε παρών σε φορείς που αγαπάμε και στηρίζουμε με πολύ αγάπη.

Οι ημέρες των εορτών είναι όλοι δίπλα σε φορείς, εμείς θεωρούμε ”Χριστούγεννα, είναι η αγάπη εν δράσει. Κάθε φορά που αγαπάμε, κάθε φορά που δίνουμε, είναι Χριστούγεννα".

Η σκέψη ότι θα χαρίσουμε χαμόγελα ότι μπορούμε, αν το θέλουμε, να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των παιδιών και ασθενών, που νοσηλεύονται στα Τμήματα του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς μας ξεσηκώνει σε μια κίνηση αγάπης.

Φορέσαμε τη καλή μας διάθεση ετοιμάσαμε τα καλύτερα δώρα που μας πρόσφεραν οι επιχειρήσεις "Χαρμόσυνο", "Μega", "Chicco", "Aquatherm" όπως και ο αλός κόσμος που μας στηρίζει.

Οι μικροί εθελοντές της ΑΝΑΣΑΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ με χαρά μια εβδομάδα ετοίμαζαν δωράκια, μαζί με τους μεγάλους εθελοντές, αρκεί να χαρίσουν στα παιδάκια που θα παίρνουν τα δώρα μας Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα. 

Θελήσαμε και σήμερα να είμαστε με μια όμορφη πράξη ανθρωπιάς στήριξης στα παιδιά αυτά να φωτίσουμε τα προσωπάκια των μικρών φίλων και με πολύ αγάπη σήμερα παραδώσαμε τα πακέτα Αγάπης για τα Τμήματα που αντιστοιχούν Παιδιατρική, Μαιευτική, Παθολογική, Καρδιολογική κ.λπ. του Νοσοκομείου Κιλκίς.

Έτσι, παραδόθηκαν αναλυτικά, πάνες ακράτειας, ουροσυλλέκτες, πάμπερς, μπιμπερό, πιπίλες, σκόνες γάλατος, κρέμες συγκάμματος, δωράκια, παραμύθια παιχνίδια καινούργια ρούχα για παιδιά από βρέφη ως 10 ετών, παπούτσια, κάλτσες, γάντια, κασκόλ, είδη δώρων, σχολικά για κάθε παιδί που νοσηλεύεται.

Επίσης παραδώσαμε πακέτα επίσης για τα Τμήματα Μαιευτικής που η Προϊσταμένη μεριμνεί μαζί με το προσωπικό να προσφέρονται όπου υπάρχει ανάγκη.

Συνεργασία “Ανάσα Ευαισθησίας ” με την “Ο.Φ.Κ.Α.Θ” Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πολιτικής Προστασίας

Ήταν ιδιαίτερη τιμή για τον Εθελοντικό Φιλανθρωπικό Σύλλογο Ανάσα Ευαισθησίας νομού  Κιλκίς” να υποδεχθούμε στα γραφεία μας, τον Πρόεδρο της Εθελοντικής Διασωστικής Ομάδας Πολιτικής Προστασίας “Ο.Φ.Κ.Α.Θ”, κ Ράμο Χρήστο με το ΔΣ και να αρχίσει μια νέα συνεργασία Εθελοντές δίπλα σε Εθελοντές με τη τόσο σπουδαία ομάδα που καμαρώνουμε για την ακούραστη εθελοντική τους προσφορά στη κοινωνία.

Οι εθελοντές στηρίζουν Εθελοντές και η “Ο.Φ.Κ.Α.Θ” έρχεται όχι μόνο να μας γνωρίσει από κοντά αλλά και να μας στηρίξει για τις οικογένειες μας και να απλώσει χέρι συνεργασίας στο κοινωνικό μας έργο.

Ακούραστη προσφορά χαμόγελο θέληση πάθος στον εθελοντισμό, καμία κρατική επιχορήγηση με αγώνες ψυχής και η ανταπόδοση μας είναι μόνο ηρεμία και ήσυχη συνείδηση, ότι καμία ημέρα δε πάει χαμένη σε ανθρώπους που αγαπούν την προσφορά και τον εθελοντισμό με το πραγματικό νόημα του.

Ο Ο.Φ.Κ.Α.Θ είναι μία εθελοντική διασωστική ομάδα που ιδρύθηκε το 2007. Από το Μάιο του 2008 είναι ενταγμένη στα μητρώα της Γενικής γραμματείας Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης με αρ.μητρώου 55/2008.

Η ομάδα ειδικεύεται στη δασοπυρόσβεση -διάσωση φυσικές καταστροφές-έρευνα διάσωση σε θάλασσα, ποτάμι και λίμνη -έρευνα αγνοουμένων -πρώτες βοήθειες. Μέχρι τώρα διατηρούν 15 βάσεις ετοιμότητας σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος με άπειρες συνεργασίες και Διεθνές πιστοποιήσεις, με εκατοντάδες βραβεύσεις και ευχαριστήρια από την Ελληνική Αστυνομία, το Λιμενικό Σώμα, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, Δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς και πρόσφατα με μεγάλες επιτυχίες σε ανευρέσεις στο “Φως στο Τούνελ”.
Είμαστε υπερήφανοι που ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος "Ανάσα  Ευαισθησίας νομού Κιλκίς" είναι πλέον σε συνεργασία με 3 μεγάλες Ελληνικές Ομάδες Διάσωσης.

1. ΕΠΟΜΕΑ (ΚΙΛΚΙΣ -ΣΙΝΤΙΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ)

2. ΛΕΚΚΩ-ΚΩ (Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Κω )

3. Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πολιτικής Προστασίας “Ο.Φ.Κ.Α.Θ”. 

Σας ευχαριστούμε για την τιμή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.