Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (4/11/2019)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Πετυχημένο το Προπονητικό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Οι υπεύθυνοι και οι προπονητές των Ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πραγματοποίησαν τις επιλογές τους, και το Σάββατο 2 Νοεμβρίου έλαβε χώρα η προπόνηση για παιδιά γεννηθέντα το 2007 και 2008, όπως επίσης και για τους 2009-2010.

Ο Scouter και Υπεύθυνος Προπονητικών Κέντρων Ιωάννης Αβραμίδης μαζί με τις προπονήτριες των Ακαδημιών του Δικέφαλου του Βορρά Μαγδαληνή Τσουκαλά και Μαρία Εξαδακτύλου ανέλυσαν τις προπονητικές μονάδες στα παιδιά και εν συνεχεία ξεκίνησαν οι προπονήσεις.

Τεχνικός στόχος αυτών το "οδήγημα" και η "αλλαγή κατεύθυνσης", ενώ τακτικός στόχος ήταν η "αλλαγή παιχνιδιού".

Σαράντα παιδιά από τις Ακαδημίες του Κιλκίς έδωσαν το παρών και προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες των κορυφαίων στο Επίσημο Αθλητικό Κέντρο των Πρωταθλητών Ελλάδος στο Κιλκίς! Το Alexandros Sports Center.

Φιλική νίκη για την «Μαρσέιγ» και την «Τότεναμ» 
Οι ομάδες του Αλέξανδρου Κιλκίς βρέθηκαν σε πολλά γήπεδα για ένα ακόμη σαββατοκύριακο. Η "Μαρσέιγ" του Κωνσταντίνου Σωτηριάδη βρέθηκε σε αυτό της Πλαγιάς, δίνοντας φιλικό αγώνα με την Κ8 της Α.Ε. Πολυκάστρου.

Πολύ ωραίο παιχνίδι και από τις δύο μεριές, με τα γκολ να διαδέχονται το ένα το άλλο, και την "Μαρσέιγ" να επικρατεί εν τέλει με 6-2.

Ποδοσφαιρικός ο καιρός την Κυριακή, και ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία και για την "Τότεναμ" του Βασίλη Ορμανίδη να δώσει ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι!

Στα γήπεδα Football Mania της Λητής η ομάδα του Αλέξανδρου Κιλκίς αντιμετώπισε τους Κανονιέρηδες και επιβλήθηκε με 4-1.

Τα παιδιά το χάρηκαν ιδιαίτερα, παρουσίασαν εξαιρετική αγωνιστική εικόνα και αυτό αποτυπώθηκε και στο τελικό αποτέλεσμα.

«Μοιρασιά» αποτελεσμάτων
Ο Αλέξανδρος Κιλκίς συμμετέχει με αρκετά αγωνιστικά τμήματα στα ηλικιακά Πρωταθλήματα της ΕΠΣ Μακεδονίας. Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου είχαμε πρεμιέρα για τους ομίλους που διεξάγονται στα γήπεδα Πλάνετ και στα γήπεδα Joga Bonito της Θεσσαλονίκης, με την "Λίβερπουλ", την "Ρόμα", την "Μπάρτσα" και την "Άρσεναλ" να δίνουν επίσημους αγώνες.

Η "Λίβερπουλ" στην ηλιακή κατηγορία Κ12 ηττήθηκε με 5-1 από τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου, αδικώντας τον εαυτό της μιας και πέντε λεπτά πριν το τέλος το σκορ ήταν στο "ρευστό" 2-1.

Η "Ρόμα" του Γρηγόρη Αθανασίου έδωσε ένα συναρπαστικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Ηρακλή, χάνοντας εν τέλει στα σημεία με 8-6, όμως οι μικροί μας αθλητές τα έδωσαν όλα μέχρι τέλους.

Η "Μπάρτσα" του Γιάννη Ιασωνίδη αν και αγωνίζεται σε μεγαλύτερη ηλικιακή κατηγορία, αυτή της Κ10, κατέθεσε τα...διαπιστευτήριά της επικρατώντας με 6-4 του Α.Ο. Shooters.

Τέλος η "Άρσεναλ" του Χρήστου Γιοβά ηττήθηκε στα Κ10 από τον Μαντουλίδη (2).

Η "Μίλαν" του Βασίλη Παμπορίδη μετέχει από την μεριά της στο "Αuteco Fair Play" που λαμβάνει χώρα στα Πλάνετ. Για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος επιβλήθηκε εύκολα με 10-1 της Τούμπας FC. Xατ τρικ για τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη, δύο γκολ για τους Χρήστο Κυμπαρίδη και Παύλο Παπαδόπουλο, και από ένα οι Φίλιππος Παυλίδης και Άνθιμος Κώστογλου.

Η "Τσέλσι" αγωνίστηκε την Κυριακή στο γήπεδο της Πλαγιάς για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ10 της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Σε ένα όμορφο παιχνίδι επιβλήθηκε με 3-2 του Κιλκισιακού, με το συγκρότημα του Κωνσταντίνου Ντουντούκη να μετρά δύο νίκες πια σε ισάριθμους αγώνες!

Δεύτερη αγωνιστική και του Πρωταθλήματος Κ12 της ΕΠΣ Κιλκίς, και το τμήμα "Μάντσεστερ" του Κωνσταντίνου Ντουντούκη έφτασε στην πρώτη της νίκη με 8-2 απέναντι στον Απόλλωνα Ευρώπου.

Γρήγορη ανάπτυξη, ταχύς ρυθμός και όμορφα στοιχεία στο παιχνίδι των ποδοσφαιριστών του Αλέξανδρου Κιλκίς, χάρισαν στην ομάδα του Αλέξανδρου Κιλκίς αυτό το "τρίποντο".

Συνεχίζει με απόλυτο η «Ίντερ»
Η "Ίντερ" δεν έκανε...στάση ούτε στο παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ13 της ΕΠΣ Μακεδονίας, επικρατώντας εκτός έδρας με 5-0 της Ακαδημίας Γιώργος Κούδας.

Τρία στα τρία για το συγκρότημα του Μιχάλη Αναστασιάδη, που θέτει ως στόχο να παίζει σωστό ποδόσφαιρο και να το συνδυάζει αν μη τι άλλο με το αποτέλεσμα.

Ιδανικά ξεκίνησε το παιχνίδι στο γήπεδο της Νεαπόλεως για τους ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου Κιλκίς, αφού κέρδισαν πέναλτι στο 7' σε ανατροπή του Δημήτρη Χριστοφορίδη, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Μάκης Καναρίδης.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα ανέβασε ρυθμούς και απόδοση, άσκησε πίεση στο επιθετικό της τρίτο, και ο Βαγγέλης Γκιόκα με δύο τέρματα με προσωπική ενέργεια στο 44' και ασίστ από τον Γρηγοράκη στο 54' ανέβασε τον δείκτη του σκορ.

Ο Γκιόκα και πάλι από τα αριστερά έκανε όμορφη ενέργεια στο 66' και ανάγκασε παίκτη των γηπεδούχων να σημειώσει αυτογκόλ, ενώ στην τελευταία φάση της αναμέτρησης, ο Γκιόκα έκανε αυτή τη φορά την ασίστ και ο Κωνσταντίνος Γρηγοράκης με σουτ στην δεξιά γωνία διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: Μ. Θεοδωράκος (36' Ιωακειμίδης), Σακαλής (36' Τσουτσουλίγκας), Κακαβίτσας (52' Αναστασούδης), Καναρίδης, Παυλίδης, Κότσι, Μπουρλής (36' Γρηγοράκης), Χριστοφορίδης, Κ. Θεοδωράκος (52' Παλαμίδης), Γκιόκα, Ορμανίδης (36' Μαυροκεφαλίδης).

Η "Μάντσεστερ" του Κωνσταντίνου Ντουντούκη μετέχει στα πρωταθλήματα Κ12 και Κ11 της ΕΠΣ Μακεδονίας την φετινή αγωνιστική περίοδο. Το Σάββατο έδωσε το πρώτο της παιχνίδι για την Κατηγορία Κ12 και επιβλήθηκε με 16-6 της Α.Ε. Αμπελοκήπων.

Γρήγορη μετάβαση, ανάπτυξη από τα άκρα και τελειώματα από τον άξονα χάρισαν μια ευρεία νίκη στην ομάδα μας.

Στην Κατηγορία Κ11 ο Αλέξανδρος Κιλκίς αναμετρήθηκε με την Ακαδημία του Ντίνου Κούη. Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, γρήγορο σε ρυθμό, και πολλές ευκαιρίες, με τελικό νικητή τον Ντίνο Κούη με 4-3. Οι ποδοσφαιριστές της "Μάντσεστερ" πάντως είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, δημιούργησαν αρκετό αριθμό φάσεων, αλλά δεν έβρισκαν στόχο. Αυτή ήταν η πρώτη τους ήττα μετά το πέρας δύο αγωνιστικών.

Στο ίδιο Αθλητικό Κέντρο μετέχει και η «Τσέλσι» του Κωνσταντίνου Ντουντούκη στο Πρωτάθλημα Κ10 της ΕΠΣ Μακεδονίας στο Αθλητικό Κέντρο του Μακεδονικού.

Νίκη με 11-0 επί των Πρωταθλητών Πεύκων μετά από άκρως ικανοποιητική εμφάνιση των νεαρών ποδοσφαιριστών. Σωστές συνεργασίες, ανάπτυξη από τον χώρο της άμυνας, και θεαματικά γκολ! Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες.

Παρακολούθηση σεμιναρίου της ΕΠΟ
Το προπονητικό επιτελείο του Αλέξανδρου Κιλκίς παρευρέθηκε την Τρίτη 29 Οκτωβρίου στο Επιμορφωτικό Σεμινάριο της ΕΠΟ που πραγματοποιήθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης.

Η Ελληνική Ομοσπονδία δίνει ιδιαίτερο βάρος στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο και οι προπονητές της Ακαδημίας μας δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν από την εκδήλωση.

Ο κ. Χρήστος Σίσκος εκπαιδευτής προπονητών ποδοσφαίρου της ΕΠΟ δίδαξε το σεμινάριο την φιλοσοφία και ανέπτυξε τις θέσεις της ΕΠΟ στις αναπτυξιακές ηλικίες.

Ήττα για την Κ16
Δεύτερη ήττα στη σειρά για την Κ16 του Αλέξανδρου Κιλκίς η οποία έχασε εντός έδρας με 3-0 από τον Π.Α.Ο. Διοικητηρίου για την τέταρτη αγωνιστική του αντίστοιχου ηλικιακού πρωταθλήματος.

Όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι έτσι και σε αυτό, το συγκρότημα του Βασίλη Παμπορίδη είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δεν μπόρεσε να μετουσιώσει σε κάποιο τέρμα τις ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν.

Σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που κατάφεραν να βρουν τρεις φορές στόχο (13΄, 50΄, 82΄) στις λιγοστές ευκαιρίες που δημιούργησαν μπροστά από την εστία του Αλέξανδρου Κιλκίς.

Η πρώτη καλή στιγμή για την Κ16 του Αλέξανδρου χάθηκε στο 9΄ με τετ-α-τετ του Γκαμπινταρασβίλι. Δύο ακόμη καλά σουτ του Σπασόπουλου και του Ρεμπετσιώτη στο 13’ και στο 22’ δεν βρήκαν στόχο, ενώ στο 42’ ο Ζάλτος νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον αντίπαλο πορτιέρε.

Η ατυχία συνεχίστηκε και στο 55΄ με τον Συμεωνίδη να έχει προσπάθεια στο οριζόντιο δοκάρι.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: Σιαπκάρης , Τουτσίδης ( 70’ Ιμιρτζίδης ), Μπατσέλι , Ρωσσίδης, Περπερίδης (65’ Ιωαννίδης ), Συμεωνίδης , Καρύδης (70’ Παπαδόπουλος Αλ. ), Τόλα (70’ Αμοιρίδης), Γκαμπινταρασβίλι (41’ Ζάλτος), Ρεμπετσιώτης , Σπασόπουλος. (55’ Γεωργιάδης). 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.