Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019, 3:00 μ.μ.

Συλλήψεις για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών 
Συνελήφθησαν χθες (28 Νοεμβρίου 2019) το μεσημέρι στους Ευζώνους Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Ευζώνων, μία 52χρονη ημεδαπή και ένας 27χρονος αλλοδαπός, διότι κατά την είσοδό τους στη χώρα, κατελήφθη η 52χρονη, να έχει επιβιβάσει και να μεταφέρει κρυμμένο στο όχημα που οδηγούσε τον 27χρονο, ο οποίος ήταν καταχωρημένος ως ανεπιθύμητος σε έδαφος SCHENGEN.


Το παραπάνω όχημα που χρησιμοποίησαν κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας.

Συλλήψεις για ναρκωτικά
Συνελήφθη χθες (28 Νοεμβρίου 2019) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 33χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα της οικίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

- 4 δενδρύλλια κάνναβης, που καλλιεργούσε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με την μέθοδο της υδροπονίας,

- ποσότητα κάνναβης βάρους 100 γραμμαρίων,

- εξοπλισμός που χρησιμοποιούσε για την υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης (λαμπτήρες, θερμόμετρο κ.α.)


Επίσης συνελήφθη χθες (28 Νοεμβρίου 2019) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, 50χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε νακαλλιεργεί στην οικία του, 6 δενδρύλλια κάνναβης μέσα σεγλάστρες, ύψους έως 2,15 μέτρων. Επιπλέον, βρέθηκε στην οικία του και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 88,7γραμμαρίων.

Συνελήφθη επίσης σήμερα (29 Νοεμβρίου 2019) τα ξημερώματα σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Πέλλας, 33χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε να κατέχει μικροποσότητα ηρωίνης και 61 ναρκωτικά δισκία, χωρίς ιατρική συνταγή.

Σύλληψη για κλοπή
Συνελήφθη σήμερα (29 Νοεμβρίου 2019) τα ξημερώματα σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, με την συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Τροχαίας Έδεσσας, 39χρονος ημεδαπός, διότι νωρίτερα, παραβίασε κατάστημα σε περιοχή της Πέλλας και αφαίρεσε χρηματικό ποσό 300 ευρώ και κλειδιά οχήματος.

Στη συνέχεια χρησιμοποιώντας τα παραπάνω κλειδιά, αφαίρεσε όχημα που ήταν σταθμευμένο εξωτερικά του καταστήματος και διέφυγε. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των κλεμμένων χρημάτων, ενώ το όχημα εντοπίσθηκε εγκαταλελειμμένο από τους αστυνομικούς και αποδόθηκε στο νόμιμο κάτοχό του.

Σύλληψη για κλοπή και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων
Συνελήφθη χθες (28 Νοεμβρίου 2019) το απόγευμα σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, 29χρονος αλλοδαπός, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα, αφαίρεσε από κατάστημα διάφορα είδη αξίας 200 ευρώ, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν σε υπεύθυνο του καταστήματος. Επίσης στην κατοχή του, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία μεταλλική λάμα μήκους 31 εκατοστών.

Εξιχνίαση κλοπής
Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ηλικίας 44 και 39 ετών, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, την 18 Νοεμβρίου 2019 σε περιοχή της Ημαθίας, αφαίρεσαν από αποθήκη ιδιοκτησίας 25χρονης ημεδαπής, μία μονάδα κλιματιστικού αξίας 500 ευρώ.

Συλλήψεις για πλαστό χαρτονόμισμα
Συνελήφθησαν χθες (28 Νοεμβρίου 2109) το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, δύο ημεδαπές ηλικίας 36 και 24 ετών, διότι κατείχαν στην οικία τους, ένα χαρτονόμισμα αμφιβόλου γνησιότητας των 100 ευρώ. Επίσης εντοπίσθηκε στην κατοχή τους ένα αυτοκίνητο, που είχαν αφαιρέσει το προηγούμενο διάστημα από περιοχή της Θεσσαλονίκης. Το κλεμμένο όχημα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.


Συνελήφθη 36χρονος για ναρκωτικά και κλοπές
Συνελήφθη μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, 36χρονος ημεδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και κλοπές.

Ειδικότερα, εντοπίσθηκε χθες (28 Νοεμβρίου 2019) το μεσημέρι, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

 - ποσότητα κοκαΐνης βάρους 19,4 γραμμαρίων,

- 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,

- μία συσκευή καταγραφής βίντεο και 6 κάμερες που είχε εγκαταστήσει εξωτερικά της οικίας και χρησιμοποιούσε για την παράνομη δραστηριότητά του.

Επιπλέον, εντοπίσθηκαν στην οικία του:

3 μοτοσυκλέτες οι οποίες είχαν κλαπεί από περιοχές της Θεσσαλονίκης,

2 πινακίδες κυκλοφορίας κλεμμένων μοτοσυκλετών και

4 μοτοσυκλέτες και διάφορα εξαρτήματα, η νομιμότητα κατοχής των οποίων ερευνάται.

Ο συλληφθείς, με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.