Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών: Συλλυπητήρια για τον θάνατο του Νίκου Μιχαηλίδη

Ανακοίνωση Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών
Οι εκπαιδευτικοί της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών εκφράζουμε τη βαθιά θλίψη και οδύνη μας για τον πρόωρο θάνατο του συναγωνιστή και συναδέλφου Νίκου Μιχαηλίδη.

Ο Νίκος Μιχαηλίδης, από την Κορομηλιά, εκπαιδευτικός του 2ου ΕΠΑΛ Κιλκίς, τίμησε με την παρουσία του επί σειρά ετών τα ψηφοδέλτια της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών, δίνοντας με σεμνότητα και αυταπάρνηση τη μάχη για την αλλαγή συσχετισμών δύναμης και την ανασύνταξη του κινήματος στο χώρο των εκπαιδευτικών.

Συνολικά τίμησε το ταξικό κίνημα στο Κιλκίς, και όπου αλλού βρέθηκε ως εργαζόμενος, δίνοντας από κάθε μετερίζι τη μάχη για ένα καλύτερο σύγχρονο σχολείο που θα μορφώνει ολόπλευρα τα παιδιά με βάση τις σύγχρονες ανάγκες τους, ώστε ως μελλοντικοί πολίτες αυτού του τόπου να έχουν όλα τα εφόδια, τη γνώση και την κριτική σκέψη, να ζήσουν μια ζωή με δικαιώματα.

Γι’ αυτό και η προσφορά του ήταν ανεξάντλητη και καθημερινή μέσα και έξω από το σχολείο, προσπαθώντας να δώσει ό,τι καλύτερο μπορούσε.

Ο συναγωνιστής και συνάδελφος Νίκος Μιχαηλίδης θα βρίσκεται πάντα δίπλα μας σε κάθε μικρή ή μεγαλύτερη μάχη που έχουμε μπροστά μας και θα ζει στις μνήμες μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.