Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

Έγγραφη απολογία ζητά ο Μητροπολίτης Κιλκίς από τον ιερέα που φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση παραγωγής παράνομων ποτών

Δελτίο τύπου Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου
Πληροφορηθείς ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Εμμανουήλ σήμερον από τα Μ.Μ.Ε, ότι κληρικός που υπηρετεί σε Ενορία της Ιεράς Μητροπόλεως μας, εμπλέκεται σε υπόθεση παραγωγής παράνομων ποτών σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, ζήτησε αμέσως εγγράφως από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, να τον ενημερώσει επισήμως ώστε να προβεί στις κατά τον εκκλησιαστικό νόμο προβλεπόμενες διατάξεις. 


Από δε τον Ιερέα ζήτησε να απολογηθεί εγγράφως έως την 29η Οκτωβρίου 2019 για όσα κατηγορείται. Μετά την απάντηση της Εισαγγελίας και της απολογίας του Ιερέως θα επακολουθήσει νεώτερη ενημέρωση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.