Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

Δ. Σκαντζούρης: Να δώσουμε όλοι μαζί την μάχη στις επικείμενες εκλογές

Υπογράφει ο Δημήτρης Σκαντζούρης
Πρόεδρος της  ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Παιονίας
Στις πρόσφατες επαφές μαζί σας έγινα αποδέκτης προσωπικής σας πικρίας και αυστηρής κριτικής στο πρόσωπό μου που με οδηγούν στην ανάγκη να τοποθετηθώ δημόσια, καθιστώντας σαφή ορισμένα πράγματα.

Είναι και προσωπική μου πικρία η διαπίστωση τις ημέρες των δημοτικών και ευρωπαϊκών εκλογών, θεσμικά στελέχη της παράταξής μας (μετρημένα στα δάχτυλα) προκειμένου να εξασφαλίσουν την εκλογή τους συμπεριφέρθηκαν ως θεσμικά στελέχη της Χρυσής Αυγής ωσάν να ανήκουν στην ίδια κομματική παράταξη. 

Δεν θέλω να πιστέψω την λαϊκή ρήση δούναι και λαβείν. Αντιλαμβάνομαι καλά ότι το ποσοστό του 35% της παράταξής μας στον Δήμο Παιονίας υστερεί κατά πολύ του ποσοστού που μας χαρακτηρίζει ως κάστρου της Δεξιάς.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να υπογραμμίσω πως δεν αποτελεί προσωπική μου ατολμία η πρόταση διαγραφής των θεσμικών στελεχών, εξάλλου όπως τονίζει και μια λαϊκή παροιμία κάθε πράγμα στον καιρό του.

Επίσης, δεν είναι προσωπική μου αδιαφορία η μη εκπροσώπηση της ΠΑΙΟΝΙΑΣ στο ψηφοδέλτιο του Νομού μας. Μετά την προκήρυξη των εθνικών εκλογών τόσο ο ίδιος προσωπικά όσο και ο γραμματέας της ΔΗΜ. Τ.Ο. ήρθαμε σε επαφή με στελέχη της παράταξης μας για να προτείνουμε την συμμετοχή τους, ωστόσο οι απαντήσεις που λάβαμε ήταν αρνητικές. 

Πέραν αυτού όλοι γνώριζαν για το ΜΗΤΡΩΟ ΣΤΕΛΕΧΩΝ όπου θα μπορούσαν να υποβάλουν την αίτησή τους για να συμμετάσχουν έτσι στο ψηφοδέλτιο του Νομού μας.

Δεν γνωρίζω τις προτάσεις της ΝΟΔΕ ΚΙΛΚΙΣ προς την επιτροπή αξιολόγησης και την υποψηφιότητα στελέχους της περιοχής μας, την πληροφορήθηκα από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, και μάλιστα ετεροχρονισμένα , συγκεκριμένα δύο ημέρες πριν την επίσημη ανακοίνωση των ονομάτων που θα συμμετέχουν εν τέλει στην εκλογική διαδικασία. Γι αυτόν τον λόγο νωρίτερα προχώρησα σε διεύρυνση του Δ.Σ με αξιόλογα στελέχη της παράταξής μας.

Η ΠΑΙΟΝΙΑ μας έχει ΔΗΜ. Τ.Ο. με 14 (χωρίς τίτλο) πολιτευτές όσα και τα μέλη του Δ.Σ που ενωμένοι σαν μια γροθιά, συσπειρωμένοι και με γνώμονα την πίστη στην πατρίδα, θα αγωνιστούν για την παράταξη μας χωριό-χωριό σπίτι-σπίτι με μοναδική διαφορά ότι δεν θα επιζητούν προσωπικής ψήφου.

Σας καλώ λοιπόν, να παραμερίσουμε τις όποιες πικρίες μας, να κλείσουμε τα αυτιά στις σειρήνες που δήθεν κόπτονται για την μη εκπροσώπηση της Παιονίας και να δώσουμε όλοι μαζί την μάχη στις επικείμενες και συνάμα κρίσιμες εκλογές με στόχο να γίνει η Παιονία μας κάστρο της Δεξιάς.

Να δώσουμε την δύναμη στον αρχηγό και αυριανό πρωθυπουργό ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ να κάνει την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κόμμα με εγγεγραμμένα μέλη σε μητρώο στελεχών, ανοιχτό στην κοινωνία με αξιοκρατία και προτεραιότητα στους νέους μας, οικοδομώντας παράλληλα μια Ελλάδα σύγχρονη, αναπτυξιακή και ισότιμη στα ευρωπαϊκά δρώμενα.
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.