Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019

Τελετή λήξης ποδοσφαιρικής χρονιάς της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Με μια μεγαλειώδη γιορτή που διοργανώθηκε στο Alexandros Sports Center, η Ακαδημία του Αλέξανδρου Κιλκίς ολοκλήρωσε ακόμη μια ποδοσφαιρική χρονιά. Μια άκρως επιτυχημένη χρονιά, μιας και οι επιτυχίες διαδέχθηκαν η μία την άλλη!
Την Κυριακή παιδιά και γονείς έδωσαν μαζικό παρών στο Αθλητικό μας Κέντρο, εκεί που τους περίμεναν πολλές εκπλήξεις. Όλα τα τμήματα του Αλέξανδρου Κιλκίς βρέθηκαν στα γήπεδά μας, και αγωνίστηκαν μεταξύ τους.

Τις εντυπώσεις φυσικά έκλεψαν και πάλι τα μικρότερα ηλικιακά τμήματα. «Λιονταράκια», «Αρσεναλ, «Παρί, «Πόρτο» έπαιξαν ποδόσφαιρο και διασκέδασαν με την ψυχή τους! Επίσης οι πρωταθλητές στην Κατηγορία Κ12 της ΕΠΣ Μακεδονίας, παρέλαβαν ως δώρα μια μπλούζα με το logo «Champion» από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

To ενδιαφέρον κέντρισε όπως ήταν αναμενόμενο η καθιερωμένη ομιλία του Υπεύθυνου της Ακαδημίας Μιχάλη Αναστασιάδη προς τους γονείς και τα παιδιά. Ο κ. Αναστασιάδης έκανε έναν απολογισμό για την σεζόν που ολοκληρώθηκε, ξεκινώντας από την τεράστια επιτυχία του τμήματος «Ίντερ», που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Μακεδονίας στην Κατηγορία Κ12, και τη συνεργασία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με την Ακαδημία μας να είναι η πολυπληθέστερη και πιο οργανωμένη σε ολόκληρο το δίκτυο ακαδημιών του Δικέφαλου του Βορρά.

Δε λησμόνησε βέβαια να αναφερθεί και στην Ανδρική Ομάδα του συλλόγου, που κέρδισε με το σπαθί της την παραμονή στην Γ΄ Εθνική και κατέκτησε και το Κύπελλο της ΕΠΣ Κιλκίς.

Ο κ. Αναστασιάδης φυσικά έκανε λόγο και για την κατασκευή του νέου κλειστού κολυμβητηρίου στις εγκαταστάσεις του Αλέξανδρου Κιλκίς. Ένα έργο πνοής για την πόλη μας, που θα δώσει τη δυνατότητα σε χιλιάδες κατοίκους της περιοχής μας να ασχολούνται με την κολύμβηση και τους χειμερινούς μήνες.

Τέλος ευχαρίστησε όλους τους προπονητές και τους υπαλλήλους του Αλέξανδρου Κιλκίς για την άψογη συνεργασία καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Τον λόγο στη συνέχεια πήρε και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Αλέξανδρου Κιλκίς Θεόδωρος Ντουντούκης, ο οποίος συνεχάρη όλα τα τμήματα για τις επιτυχίες που σημείωσαν την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Ακολούθως οι προπονητές των τμημάτων έδωσαν τα αναμνηστικά διπλώματα και τα μετάλλια στους μικρούς μας ποδοσφαιριστές, και η γιορτή ολοκληρώθηκε με βουτιές και παιχνίδια στις πισίνες.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.