Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019

27 μετάλλια κατέκτησε η ΤΟΛΜΗ Κιλκίς στο 2nd Kids festival Taekwondo

Δελτίο τύπου ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς
27 μετάλλια κατέκτησαν οι αθλητές-ριες του Α.Σ. "Η Τόλμη Κιλκίς" στο 2nd Kids Festival της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος που διεξήχθη την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019 στο κλειστό γυμναστήριο Ωραιοκάστρου.

Οι ηλικίες που είχαν το δικαίωμα να συμμετάσχουν με δελτίο της ΕΛΟΤ ήταν από 2008 έως και 2013. Οι αναμετρήσεις ήταν ανά ηλικία και κατηγορία βάρους με την απόλυτη ευθύνη της Ένωσης.

Οι αγώνες διεξήχθησαν με ηλεκτρονικούς θώρακες και κάσκες με κάρτα ένστασης και video replay για τις ηλικίες 2008-2009-2010 και για τις ηλικίες 2011-2012-2013 ηλεκτρονικός θώρακας και κάσκα συμβατική.

Το πρόγραμμα πλαισίωσε εκτός από αγώνες Kyorugi, θραύσεις-αγώνες ταχύτητας και αγώνες ταχύτητας ομαδικό. Για πρώτη φορά σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα εφάρμοσε η ΕΤΑΒΕ με ότι δυσκολίες στην εφαρμογή αλλά ένα νέο πρόγραμμα που ευχαρίστησαν όλα τα παιδιά και είχαν το δικαίωμα να αγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα.

Οι θραύσεις σύμφωνα με τη συμμετοχή αθλητών-ριών είχε και ένα βαθμό δυσκολίας ξεκινώντας με ένα ξύλο και στον τελικό με τέσσερα όποιος συμπλήρωσε και το ανάλογο μετάλλιο.

Αγώνες ταχύτητας, ανταγωνισμός με κλήρωση με ένα ηλεκτρονικό σύστημα που όποιος είχε τις περισσότερες επαφές είχε την βαθμολογία, προκρινόταν μέχρι και τον τελικό.

Αγώνες ταχύτητας ομαδικό, κλήρωση δυο ομάδων με έως και πέντε αθλητές-ριες ανά ομάδα με τον ίδιο τρόπο προκειμένου ο μεγάλος αριθμός του σκορ να τους φέρει στα μετάλλια προκρινόμενοι.

Ένα πραγματικό festival μια γιορτή αθλητισμού της μικρής ηλικίας. Φιλικό χαρακτήρα, καθαρό αθλητικό πνεύμα ειδικά οι μικρές ηλικίες απαιτούν μεγάλη προσοχή σε νέες αγωνιστικές προκλήσεις ανεβάζοντας το ενδιαφέρον. Πρέπει να τονίσουμε ότι η διαδικασία των αγώνων είχε εφαρμογή των κανονισμών όπως ορίζει η WTE.

Σε αυτή τη γιορτή αθλητισμού με πρωταγωνιστές τα παιδιά συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με 20 αθλητές-ριες κατακτώντας 27 μετάλλια σε όλα τα αθλήματα.

Μαχαιρίδης Ιωάννης 5ος στις θραύσεις

Μπούφη Μαρία αργυρό μετάλλιο αγωνιστικό

Δράγκλου Αθανάσιος χάλκινο μετάλλιο ταχύτητες

Βαρκάς Γεώργιος χάλκινο μετάλλιο στο αγωνιστικό

Χιωτέλη Ευαγγελία χάλκινο μετάλλιο αγωνιστικό, χάλκινο μετάλλιο θραύσεις,

Δαγλιανάκης Απόστολος αργυρό μετάλλιο αγωνιστικό

Κουσούτης Κων/νος Χάλκινο μετάλλιο αγωνιστικό, χάλκινο μετάλλιο θραύσεις,αργυρό μετάλλιο θραύσεις

Κουλαρά Παρασκευή χάλκινο μετάλλιο αγωνιστικό, χάλκινο μετάλλιο ταχύτητες

Μάντσας Σωτήριος χάλκινο μετάλλιο αγωνιστικό

Τσάτσης Παναγιώτης χάλκινο μετάλλιο αγωνιστικό, αργυρό μετάλλιο θραύσεις

Δράγκλου Χρήστος Χρυσό μετάλλιο θραύσεις, 5ος ταχύτητες

Τσάτσης Μαρίνος Χρυσό μετάλλιο θραύσεις, χάλκινο ταχύτητες ,χάλκινο αγωνιστικό

Αμοιρίδης Δημήτριος χάλκινο μετάλλιο θραύσεις, χάλκινο ταχύτητες, χάλκινο αγωνιστικό

Γιαχασίδου Ευτυχία χρυσό μετάλλιο θραύσεις, χάλκινο αγωνιστικό, αργυρό ταχύτητες

Σκαρλάτος Χρήστος χρυσό μετάλλιο αγωνιστικό, αργυρό θραύσεις

Ασμενούδης Γεώργιος χάλκινο μετάλλιο θραύσεις.

Αγωνίστηκαν επίσης αλλά δεν κατάφεραν να διακριθούν παρα την πολύ καλή παρουσία οι:

Καγιάτος Ιωαννης, Παπαγιαννίδης Θωμάς-Χρυσοβαλάντης, Καραπαναγιωτίδης Κωνσταντίνος, Ηλιάδου Δήμητρα.

Συγχαρητήρια έδωσαν ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης για την πολύ καλή παρουσία των μικρών αθλητών-ριών και εύχονται καλή συνέχεια πάντα με υγεία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.