Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Αναρτήσεις στο διαδίκτυο λευκωμάτων φωτογραφιών και dvd αντάρτικων τραγουδιών


Δελτίο τύπου ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ (Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας)
Η Επιτροπή Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ (Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας) με αυτές τις αναρτήσεις παρουσιάζει συνοπτικά την πρόσφατη αληθινή ιστορία, που έχει κυριολεκτικά καταθαφτεί, καταδιαστρεβλωθεί και κατασυκοφαντηθεί από το κατεστημένο που στήθηκε με την ολόπλευρη στήριξη του αγγλοαμερικάνικου ιμπεριαλισμού, το οποίο μεταλλασσόμενο, τηρουμένων των αναλογιών, διατηρείται ουσιαστικά μέχρι σήμερα με την Ευρωπαϊκή τους Ένωση, το ΝΑΤΟ τους και πάει λέγοντας.

Την αληθινή ιστορία που κατάφεραν με όλα τα μέσα να αγνοείται από τον κόσμο, ιδιαίτερα τη νεολαία, τα παιδιά και τα εγγόνια μας.

Παρουσιάζουμε τα υλικά των αναρτήσεών μας:


Α) Λευκώματα
1 -. Λεύκωμα φωτογραφιών της Εθνικής Αντίστασης 1940 – 1944 (κατοχή). Οι λεζάντες είναι στα αγγλικά, για να τις διαβάζουν όσοι μιλούν την αγγλική γλώσσα.

Το βρίσκουμε πληκτρολογώντας: Photo album of the National Resistance 1940 - 1944

2- . Λεύκωμα φωτογραφικής και εικαστικής ιστορίας του λαϊκού κινήματος όλης της περιόδου 1918-1974.

Το βρίσκουμε πατώντας την ηλεκτρονική διεύθυνση: http:/peaea.droppages.com

Β) ΑΝΤΑΡΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΎΔΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ YOUTUBE

dvd 16 αντάρτικων ποντιακών τραγουδιών.

Μπορούν να τα παρακολουθούν και οι μη πόντιοι, γιατί μέσα στην εικόνα και κάτω από τους ποντιακούς στίχους είναι γραμμένη και η μετάφρασή τους

Για να το βρούμε στο YouTube πληκτρολογούμε «Ποντιακά αντάρτικα τραγούδια».

ή πατάμε την παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση, που παραπέμπει στη λίστα των τραγουδιών: https://www.youtube.com/watch?v=g3AqL7_3Uf0&list=PLDt7hR0sevWBt070RoxPnoSqXVI_67_Cg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.