Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Στο "Κιλκίς Μπροστά" ο Ιωάννης Καλαϊτζίδης με το Δημήτρη Κυριακίδη

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Δημήτρη Κυριακίδη
Με το δημοτικό συνδυασμό ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ συμπορεύεται και ο Ιωάννης Καλαϊτζίδης για να αγωνιστεί μαζί με τοΔημήτρη Κυριακίδη και όλα τα άλλα άξια στελέχη της δημοτικής παράταξης για να Πάμε Μπροστά το Κιλκίς και τα χωριά μας.

Ο Ιωάννης Καλαϊτζίδης κατέρχεται για πρώτη φορά στα κοινά και θα είναι υποψήφιος στην Κοινότητα Κιλκίς. Έχει ενθουσιώδη διάθεση και να συμμετέχει και να συνδράμει με κάθε πρόσφορο τρόπο για να αποκτήσει η πόλη του Κιλκίς ισχυρές υποδομές. Επιδιώκει μαζί με την επόμενη Δημοτική Αρχή, υπό το Δημήτρη Κυριακίδη, να θέσουν σε ημερήσιο πλέον πρόγραμμα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής του πολίτη και την ευκολότερη διαχείριση της καθημερινότητάς του.

Ο Ιωάννης Καλαϊτζίδης γεννήθηκε στο Κιλκίς ενώ η καταγωγή των γονέων του είναι από το Χειμαδιό και το Αναβρυτό. Είναι στρατιωτικός και υπηρετεί στην 33η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία Πολυκάστρου. Έχει δραστηριοποιηθεί ερασιτεχνικά με τον αθλητισμό πάνω από είκοσι πέντε χρόνια και έχει παίξει ποδόσφαιρο σε πολλές αθλητικές ομάδες του νομού Κιλκίς.

Είναι έγγαμος με τη Μαρία Παπαηλία και έχουν αποκτήσει δύο κόρες, την Γεωργία 12 ετών και τη Δέσποινα 9 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.