Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Ο Σάββας Αμανατίδης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς» και τον Γιάννη Φαχουρίδη

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Γιάννη Φαχουρίδη
Ο Σάββας Αμανατίδης, από την Τέρπυλλο, θα είναι υποψήφιος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς» και υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς τον Γιάννη Φαχουρίδη.

Ο Σάββας Αμανατίδης μεγάλωσε στο Κιλκίς και ολοκλήρωσε το Εξατάξιο Λύκειο Κιλκίς. Για πολλά χρόνια εργάστηκε ως οικοδόμος, ενώ απασχολήθηκε και στον κλάδο των ασφαλίσεων. Είναι ένας άνθρωπος με σημαντική συνδικαλιστική δράση και ουσιαστική συμβολή στο κίνημα του Κιλκίς. 

Σήμερα είναι μέλος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ. Έχει διατελέσει Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Κιλκίς του ΚΚΕ την περίοδο 1991 – 1993, ενώ έχει περάσει από διάφορες στελεχικές θέσεις στο Κόμμα και στην ΚΝΕ. Είναι παντρεμένος και έχει μία κόρη.

Ο Σάββας Αμανατίδης συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Κιλκίς συμβάλλοντας μ’ αυτό τον τρόπο στην ενίσχυση της πλατιάς Κοινωνικής Συμμαχίας που θέτει στην πρώτη γραμμή τον αγώνα για:

Το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα για όλους, με μισθό που να ικανοποιεί τις ανάγκες.

Το δικαίωμα στον δημιουργικό ελεύθερο χρόνο, στην Κοινωνική Ασφάλιση, στην αξιοπρεπή σύνταξη.

Το δικαίωμα της νεολαίας για ολόπλευρη και δωρεάν μόρφωση, στον πολιτισμό, στον αθλητισμό.

Την πλήρη χρηματοδότηση της Τοπική Διοίκησης από το κράτος, για να μην πληρώνει διπλά και τριπλά το λαϊκό νοικοκυριό για βασικές του ανάγκες.

Την προστασία της μητρότητας, την εφαρμογή μέτρων προστασίας υγείας των εργαζόμενων γυναικών.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» στο Δήμο Κιλκίς και στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας βάζει μπροστά τις ανάγκες του λαού.

Γι’ αυτό ο λαός και η νεολαία του τόπου μας σ’ αυτές τις εκλογές πρέπει να δώσουν δύναμη στη δύναμή τους, ισχυροποιώντας το ΚΚΕ και τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.