Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019

Ο Σάββας Αμανατίδης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς» και τον Γιάννη Φαχουρίδη

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Γιάννη Φαχουρίδη
Ο Σάββας Αμανατίδης, από την Τέρπυλλο, θα είναι υποψήφιος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς» και υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς τον Γιάννη Φαχουρίδη.

Ο Σάββας Αμανατίδης μεγάλωσε στο Κιλκίς και ολοκλήρωσε το Εξατάξιο Λύκειο Κιλκίς. Για πολλά χρόνια εργάστηκε ως οικοδόμος, ενώ απασχολήθηκε και στον κλάδο των ασφαλίσεων. Είναι ένας άνθρωπος με σημαντική συνδικαλιστική δράση και ουσιαστική συμβολή στο κίνημα του Κιλκίς. 

Σήμερα είναι μέλος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ. Έχει διατελέσει Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Κιλκίς του ΚΚΕ την περίοδο 1991 – 1993, ενώ έχει περάσει από διάφορες στελεχικές θέσεις στο Κόμμα και στην ΚΝΕ. Είναι παντρεμένος και έχει μία κόρη.

Ο Σάββας Αμανατίδης συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Κιλκίς συμβάλλοντας μ’ αυτό τον τρόπο στην ενίσχυση της πλατιάς Κοινωνικής Συμμαχίας που θέτει στην πρώτη γραμμή τον αγώνα για:

Το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα για όλους, με μισθό που να ικανοποιεί τις ανάγκες.

Το δικαίωμα στον δημιουργικό ελεύθερο χρόνο, στην Κοινωνική Ασφάλιση, στην αξιοπρεπή σύνταξη.

Το δικαίωμα της νεολαίας για ολόπλευρη και δωρεάν μόρφωση, στον πολιτισμό, στον αθλητισμό.

Την πλήρη χρηματοδότηση της Τοπική Διοίκησης από το κράτος, για να μην πληρώνει διπλά και τριπλά το λαϊκό νοικοκυριό για βασικές του ανάγκες.

Την προστασία της μητρότητας, την εφαρμογή μέτρων προστασίας υγείας των εργαζόμενων γυναικών.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» στο Δήμο Κιλκίς και στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας βάζει μπροστά τις ανάγκες του λαού.

Γι’ αυτό ο λαός και η νεολαία του τόπου μας σ’ αυτές τις εκλογές πρέπει να δώσουν δύναμη στη δύναμή τους, ισχυροποιώντας το ΚΚΕ και τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου