Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Η Μαρία Μαυροκεφαλίδου υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς» και τον Γιάννη Φαχουρίδη

Δελτίο τύπου «Λαϊκής Συσπείρωσης Κιλκίς»
Η Μαρία Μαυροκεφαλίδου, 32 ετών, εκπαιδευτικός, θα είναι υποψήφια με τη «Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς» και υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς τον Γιάννη Φαχουρίδη.

Η Μαρία Μαυροκεφαλίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Από τα φοιτητικά της χρόνια είχε σημαντική δράση στο κίνημα, ενώ διετέλεσε και μέλος του ΔΣ του Φοιτητικού Συλλόγου του ΠΤΔΕ Βόλου. Από το 2008 έως σήμερα εργάζεται ως αναπληρώτρια δασκάλα και συμμετέχει ενεργά στο συνδικαλιστικό κίνημα των εκπαιδευτικών και συνολικότερα στο εργατικό – λαϊκό κίνημα. Έχει διατελέσει και μέλος ΔΣ Συλλόγων Εκπαιδευτικών.

Η Μαρία Μαυροκεφαλίδου είναι μία ακόμα δοκιμασμένη αγωνίστρια του εργατικού κινήματος, υποψήφια της «Λαϊκής Συσπείρωσης», η οποία δεν συμβιβάζεται με τα ψίχουλα της καπιταλιστικής ανάπτυξης και διεκδικεί την ανάκτηση όλων των απωλειών από τα χρόνια της κρίσης και την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών του λαού.

Ως εκπαιδευτικός και νέα εργαζόμενη διεκδικεί μαζί με τους υπόλοιπους υποψήφιους της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και τον υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς, Γιάννη Φαχουρίδη:

Την κάλυψη των αναγκών σε σχολική στέγη, νηπιαγωγεία, παιδικούς σταθμούς, υποδομές αθλητισμού, πολιτισμού, ελεύθερων χώρων.

Τη φροντίδα και αγωγή όλων των παιδιών προσχολικής ηλικίας, την προστασία των ΑμΕΑ, των ηλικιωμένων μέσα από ένα διευρυμένο κρατικό δίκτυο δομών.
 

Την πρόσληψη του αναγκαίου για τη λειτουργία προσωπικού.

Την κρατική χρηματοδότηση και υποδομές για τον πολιτισμό, τον μαζικό αθλητισμό, για τους φορείς και τα σωματεία που οργανώνουν αυτές τις αναγκαίες δραστηριότητες στα χωριά, στις γειτονιές και στην πόλη του Κιλκίς.

Στο Δήμο Κιλκίς δεν ψάχνουμε για τις διαφορές ανάμεσα στους εκλεκτούς των κομμάτων και των επιχειρηματικών συμφερόντων.

Κάνουμε την πραγματική διαφορά. Δίνουμε δύναμη στη δύναμή μας.

Δυναμώνουμε το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το ΚΚΕ, το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», για να έχουμε περισσότερους δημοτικούς συμβούλους αγωνιστές, που δεν θα διστάζουν να συγκρούονται για τα συμφέροντα των λαϊκών οικογενειών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.