Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Χαιρετισμός νέου προέδρου Επιμελητηρίου Κιλκίς κ. Χ. Χατζημλάδη

Υπογράφει ο Χρήστος Χατζημλάδης
Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς
Φίλες και φίλοι, μέλη του Επιμελητηρίου Κιλκίς
Θα ήθελα κατ αρχάς με αφορμή την εκλογή μου στη θέση του προέδρου, να ευχαριστήσω όλα τα μέλη που με επέλεξαν και υποστήριξαν την απόφασή μου.

Παράλληλα θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου και την αναγνώριση στο έργο του απερχόμενου προέδρου Παύλου Τονικίδη, ο οποίος κατόρθωσε μέσα από την παρουσία του ως επικεφαλής στο Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κιλκίς να προσδώσει μια δυναμική στην επιχειρηματικότητα της περιοχής μας.

Και αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί συνέβη σε μια περίοδο όπου το επενδυτικό περιβάλλον και οι επιχειρήσεις, βρίσκονταν και παραμένουν δέσμιοι της οικονομικής κρίσης που βιώνει η χώρα μας εδώ και αρκετά χρόνια.

Μάλιστα με την ευκαιρία που μου δίνεται, θα ήθελα να του ευχηθώ καλή επιτυχία στην επιλογή που έχει κάνει να υπηρετήσει την τοπική κοινωνία καταθέτοντας τις γνώσεις και τις ικανότητες του στην αυτοδιοίκηση.

Η περιοχή μας έχει δυνατότητες και αναπτυξιακή προοπτική, κινητήριος μοχλός σε αυτή την κατεύθυνση, μπορεί και πρέπει να αποτελέσει η επιχειρηματικότητα.

Στόχος όλων όσων συμμετέχουμε στο Διοικητικό Συμβούλιο, είναι να στηρίξουμε τις τοπικές επιχειρήσεις, μικρές και μεγάλες, και να συμβάλουμε στην αναπτυξιακή πορεία του τόπου μας. Να συμβάλουμε στη βελτίωση της απασχόλησης με τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και νεών καινοτόμων επιχειρήσεων, στη βελτίωση των συνθηκών βιωσιμότητας στο τόπο μας.

Να προγραμματίσουμε, να οργανώσουμε και να καταθέσουμε τον σχεδιασμό και τις προτάσεις μας, προσαρμοσμένες στους κανόνες της ασφαλούς ανάπτυξης και τους υγιούς ανταγωνισμού.

Να αξιοποιήσουμε όλα τα χρηματοδοτικά προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τα εθνικά κονδύλια που θα διευρύνουν τις προοπτικές ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας, με στόχο τη συνολική τοπική ανάπτυξη. Ενισχύοντας την τεχνολογική και όχι μόνο καινοτομία, την δημιουργικότητα, τις νέες ιδέες και το τοπικό ανθρώπινο δυναμικό.

Να υποστηρίξουμε τις επιχειρήσεις στην ενημέρωση και πρόσβαση τους σε χρηματοδοτικά εργαλεία που θα δώσουν ώθηση στην ανταγωνιστικότητα και την εξωστρέφεια τους.

Σας υπόσχομαι ότι θα εργαστώ σκληρά για να ανταποκριθώ στην εμπιστοσύνη σας και φυσικά στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των μελών του Επιμελητηρίου Κιλκίς.

Δεσμεύομαι να σταθούμε δίπλα, σε κάθε μικρή και μεγάλη επιχείρηση, συμβουλευτικά και υποστηρικτικά όταν και όπου μας ζητηθεί, με τα μέσα και τις δυνατότητες που έχουμε ως θεσμός και ως αναπτυξιακός εταίρος.

Όλοι μαζί, μπορούμε να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις για μια σταθερή πορεία ανάπτυξης στο παρόν και στο μέλλον της επιχειρηματικότητας στον τόπο μας και να είστε βέβαιοι ότι θα το πετύχουμε, με συνέργιες και συνεργασίες, με προγραμματισμό και με σκληρή δουλειά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.